Цвети скача от 6-ия етаж, след като гаджето й я зарязва? (Дни преди това се рязала с нож)

Любовна мъка е сломила окончателно гимнастичката Цветелина Стоянова, чийто опит за самоубийство потресе България. Неудачи в живота и огромното напрежение в спорта са тласнали грацията към опита да сложи край на живота си, научи HotArena. Във вторник около обяд световната шампионка от Измир-2014 се хвърли от шестия етаж на жилището си в „Надежда”.  Два дни по-рано в неделя тя е направила първи опит за самоубийство, само че неуспешен. Чашата преляла, след като отношенията им с приятеля й Александър Любенов отивали към раздяла. Това, заедно с изваждането от националния ансамбъл за европейското първенство, се оказало непоносимо за разклатената й психика.
Миналата седмица се оказала изключително тежка за отчаяната от живота Цветелина. Отношенията с приятеля й Александър Любенов, който е резервен вратар на „Левски”, изведнъж се влошили. Дългучът с ръкавиците, който иначе пристигна пръв в „Пирогов” след инцидента, още тогава е променил статута си във „Фейсбук” от „обвързан” в „свободен”. Което означава, че слага край на връзката.
Точно тогава дошъл поредният удар. На тайно съвещание във федерацията по гимнастика шефката Илиана Раева и треньорката на ансамбъла Ина Ананиева решили, че Цвети няма да играе на европейското първенство в Израел. Без да знаят за промяната обаче, от Би Ти Ви поканили ансамбъла да гостува в неделното им предаване. Цветелина била с останалите момичета. Първо минали през гримьорната и се запътили към студиото. „Точно тогава на Цвети й стана нещо. Изведнъж каза, че изобщо не се чувства добре и иска да си ходи, разказа свидетел на случката. Разстроена, грацията се прибрала у дома. Там хванала нож и опитала да си пререже вените. Само че не успяла, пише ”Уикенд”.
Докато отборът летял към Виена, Цветелина Стоянова предприела втория опит за самоубийство. Сама вкъщи, отчаяното момиче се хвърля от шестия етаж.
И докато Илиана Раева твърди, че Цвети е искала да се отказва от националния ансамбъл, кръстникът на гимнастичката Ангел Ангелов опонира, че именно изваждането й от състава я е подтикнало към фаталния скок.
За Цветелина Стоянова се знае, че е имала изключително тежък семеен живот. Майка й Ани, която я завежда в залата на „Герена” едва седемгодишна, умира малко по-късно от рак. Гимнастичката е отгледана от бабите си. За бащата Йордан Стоянов – Старото, бивш състезател и треньор по бокс, се знае, че обича да сръбва по-често от нормалното.
Цвети намирала утеха само при приятеля си Александър Любенов. Други източници, близки до младите, пък са категорични, че те не са се разделяли. „До последно си бяха заедно и връзката им вървеше чудесно. Не търсете сензации, където ги няма”, каза приятел на двойката.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си