Ексклузивно! Малкия Кенар отложи сватбата с Джена! Вижте причината + кадри от репетицията за тържеството в село Катуница (СНИМКИ)

Годеникът на поп фолк певицата Джена – Атанас Стоев – Малкия Канар е променил първоначално обявената дата на сватбата – 22 май, научи ексклузивно HotArena. Това се е случило веднага, след като телевизионният таблоид „Папараци“ разгласи пазената в тайна дата. Сватбата ще е на рождения ден на Джена – 3 юли. Сменена е само датата, но не и мястото на събитието – Катуница, вилаетът на Канарите. Малкия Кенар вече репетира за сватбата. Според запознати той самият ще бие тъпана на собствената си сватба. Оркестър „Канарите“ ще са основни действащи лица, а водеща на сватбата ще е свекървата на Джена. Говори се, че купонът ще продължи три дни. Скоро оркестър „Канарите“ имаха участие в Лондон, а свекървата споделила, че това е била генералната репетиция за сватбата на Наско и Джена (Снимки в галерията). Очаква се тържеството да се превърне в сензацията на гилдията. Разградчанката е обещала сватбата й да надмине по пищност тази на Мария и Християн Гущерови. Гостите също ще са в пъти повече от тези на тържеството на колегата й Константин и съпругата му Надя.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Ексклузивно! Малкия Кенар отложи сватбата с Джена! Вижте причината + кадри от репетицията за тържеството в село Катуница (СНИМКИ)”

  1. Оправете си заглавието ! Оркестър Канарите е! Значи малкия Канар, а не Кенар. НЕГРАМОТНИЦИ!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си