Това вече е върхът! Михайлов и Преслава са гаджета напук на Алисия и Бирмата (Скоро ще обявят връзката си)

Редакторска плесница
 
Новата светска двойка направо ще ни втрещи! Признаваме – дори ние останахме безмълвни!
 
Преслава и Ники Михайлов са гаджета, научи HotArena ексклузивно.
 
Да, от цялото това менкане и ние се объркахме, но е факт – фолк певицата и футболистът имат връзка и съвсем скоро планират да я обявят публично.
 
Всичко започнало с невинни SMS-и от Ники към Преслава. Щом вратарят научил за връзката на Алисия и Георги Станоев, буквално побеснял.
 
Синът на Боби Михайлов е разбрал последен за връзката на Ася от Вакарел с бившия на Преслава. Алисия го уверявала, че връзката й с бившия на Преслава е измислица на жълтите медии, пише в. „Всеки ден“.
 
Нямало нищо общо с истината, това били просто писаници на вестниците, клела се певицата и го уверила, че е в Албания на участие. В същото време тя печеше кълки в Тайланд заедно с новата си любов Жоро Бирмата.
 
Щом папараците на Николета Лозанова щракнаха Станоев с Алисия да излизат от летището, за Михайлов вече нямаше и съмнение, че е бил долно изпързалян.
 
Така Ники решил да напише SMS на другата засегната страна – Преслава. Това, между другото му е коронният номер. Припомняме, че когато Лозанова и Валери се събраха, Михайлов веднага се свърза с Алисия и я покани на вечеря. Именно така започна любовния им роман, продължил повече от 4 години.
 
Същата схема използва и сега с Преслава. Ники се възползва от състоянието на добричлийката, която изпаднала в депресия, щом разбрала за Алисия и Бирмата.
 
След няколко съобщения, Ники поканил Преслава на вечеря и постепенно отношенията им се задълбочили. В неделя вечер певицата е била в компанията на футболиста, а в понеделник също е вечеряла с него в елитен столичен ресторант.
 
Запознати очакват до седмица Преслава и Михайлов да се покажат и публично.
 
М. Грозева
 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си