КРАЙ! Родителите на Гери-Никол й забраниха да се вижда с Ники! Знаел къде да си завре розите (Подробности)

Редакторска плесница
 
Край с приказката на Гери-Никол и Ники Михайлов. Родителите на скандалната певица успяха да й се наложат и й забраниха да се вижда с футболиста, научи HotArena.
От няколко дни певицата не му вдига телефона си, не отговаря на SMS-ите и дори вече не го следва в Инстаграм.
 
Заври си розите… знаеш къде!
 
Майката й бащата на Никол били против връзката й с Михайлов най-вече заради имиджа му на женкар и използвач. Те не искали невръстната им дъщеря да се опари още на 17 години от Казанова като Ники и затова решили да прекратят отношенията им още от зародиш.
 
Майката Рени най-много се вбесила от жеста на Ники с розите.
 
Припомняме, че по време на почивката на Гери-Никол в Тайланд, Михайлов й изпрати 101 рози – дежурен романтичен трик на футболиста. Неслучайно вече го наричат Ники Розата.
 
Родителите на певицата обаче са изключително заможни и няма как да се впечатлят от някакви си китки. Коментирали, че имат достатъчно добри финансови възможности и могат да купят на дъщеря си не 101 рози, а един камион с цветя. И няма нужда някакво футболистче да се прави на мъж.
 
Синя кръв
 
Припомняме, че родителите на Гери-Никол не са кои да е. Дядо й, например, е Светлозар Собаджиев – задържаният капитан през 2011 г. със 169 кг „бело“ на борда. Баща й пък е Николай Георгиев-Цайса – е спец в разбиването на комбинации чрез софтуер на машинки в различни казина.
 
Майката Рени също не е случайна. Тя се оказа сестра на безследно изчезналия преди години скандален висаджийски бос Meто Илиенски.
 
Или иначе казано – семейството има такива пари, каквито Ники Михайлов не е и сънувал, няма и да види. Неслучайно букетите на футболиста не само няма как да впечатлят фамилията, ами и предизвикват насмешка у тях.
 
Явно офанзивата на мама Рени и тате Николай е била успешна, тъй като Гери-Никол вече не иска и да чуе за Михайлов Розата…
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си