Ексклузивно! Часове преди финала във ВИП Брадър всички питат: Предаде ли Боби Ръгбиста гаджето си Никита? Вижте как флиртува с други жени, една от които е МНОГО ИЗВЕСТНА (Разкритията ТУК)

Скандалната Никита ще се бори тази вечер на финала в Big Brother: Most Wanted, а нейният любим мъж Борислав май и слага рога, видя HotArena. Вместо да чака кротко вкъщи своята дама и да й засвидетелства любовта, за която тя толкова силно копнее, Боби Ръгбиста се впусна в среднощни авантюри в Мегами Клуб в София. Плейбоят, който извади от нафталина връзката си със скандалната Златка Райкова, цяла нощ флиртувал с друга атрактивна плеймейтка – Нора Недкова, издават очевидци. Борислав е известен със залитането си по красиви жени и навикът му да флиртува с тях на публични места. Доказателство за това е снощната му снимка с неизвестна красавица в Мегами Клуб. Как ли ще приеме тези закачки влюбената Никита, ще разберем скоро.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Ексклузивно! Часове преди финала във ВИП Брадър всички питат: Предаде ли Боби Ръгбиста гаджето си Никита? Вижте как флиртува с други жени, една от които е МНОГО ИЗВЕСТНА (Разкритията ТУК)”

  1. Това курве Нора Недкова на всякъде се бута, Маймун Пешо не си седна на гъза. Скоро я виждах, лицето й е под всякаква критика- петна , акне и грозно направени устни и вежди.

  2. Ясно се видя от отношението на този ръгбист,че няма кой знае какви чувства към Никита!Той е едно изключително семпло в мисленето си момче,много простовато,но за сметка на това с високо самочувствие!В отношението му с Никита,всичко се върти около общият им бизнес и парите!Ако ги нямаше тези фактори отдавна да е приключил с нея!Да не говорим,че и като външен вид Никита е…..съжалявам ,няма да правя сравнения,защото ще са грозни!Но,въпрос на личен избор.

  3. Той ясно показа, че не е влюбен в Никита, до колкото се разбра са заедно заради общият им бизнеса който имат.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си