Никита и Уош на финал в „Биг Брадър“

Никита Джонсън най-вероятно ще бъде големият победител в тазгодишното издание на „Биг Брадър Моуст Уонтед“, издават хора от кухнята на предаването. Скандалджийката, която е сред най-номинираните съквартиранти в историята на шоуто, няколко поредни пъти получавала изключително висок положителен вот от страна на публиката. Другият, който се радва на одобрението на зрителите, е синът на големия актьор Иван Иванов – Стефан, по-известен с рапърския си псевдоним Уош МС.Очакванията били Никита и Уош се сборят на големия финал на сезона идния понеделник. Никита вече има зад гърба си една победа в шоуто, като грабна голямата награда през 2015 г. Уош пък беше сред финалистите на шестия сезон на ВИП изданието на риалитито през 2014 г., в който за обичта на публиката на финалната права се конкурираше с Влади Въргала и Йорданка Христова. Този път за победителя няма да има парична или материална награда, а само плакет с надпис „Любима звезда на България“ заради големите хонорари, раздадени на участниците още преди влизането им в Къщата.Всъщност Никита се навила да престъпи прага на най-известната къща у нас за най-скромен хонорар, тъй като не се ползва със статут на звезда, за какъвто останалите съквартиранти претендират. Финансовото положение на Джонсън обаче е доста по-добро от това на другите участници в сезона, защото тя е собственик на голяма козметична клиника и студио за татуировки в Швеция, където живее от дълго време.Иначе Никита е родена в столицата, но едва 2-годишна заминала да живее в Сибир при родителите на майка си, която била тежко болна от рак и дори се наложило да прекара известно време в санаториум. Когато на Никита ѝ дошло време да започва училище, се върнала в София и завършила образованието си тук. Навършвайки пълнолетие, заминала за Швеция, където се запознала с бащата на сина си, с когато отдавна са разделени, а от 5 години насам човекът до нея е бившият ръгбист и брадър Борислав, пише „Ретро“.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Никита и Уош на финал в „Биг Брадър“”

  1. Никита може да не е най-прекрасната звезда, но на фона на останалите е най-стойностния човек там. Тези нашите звезди много злобни същества се оказаха, тясно скроени и най-вече много, много злобни. Нито един от тях не свъртял семейство или връзка за повече от 2 месеца, кой има дете, кой няма, захвърлени там майките да ги гледат, НО с претенции, че са супер родители. Явно много ги боли от превъзходството на Никита, защото само за нея говорят, само нея обсъждат, друга тема за разговор нямат. Сега, когато идва финала и им светва лампичката, че на малкия и пръст на Никита не могат да и се намажат, почнаха да въртят една плоча, че видите ли на Никита и било супер важно да спечели. А тя е човека на който най-малко и трябва известност или опресняване на паметта на хората за нея. Тя си заминава в Швеция, където си има бизнес и семейство, а те са тези които ще чакат като гладни кучета някой друг ангажимент.

  2. Айде, бе, милионерката

    Хахахах, иска й се на Милена да има голяяям бизнес. В едно малко помешение 2 на 3 правят татуировки и такива красоти, като самата нея. Тя си е най-голямата реклама на козметичната КЛИНИКА от 10кв.м. 😀 😀
    Следващият път, преди Кулагин ви подаде информация да напишете статия за богаташката Милена, нека да й даде малко от неговите дрехи на заем, че ми писна да й гледам единият чифт дънки и двете рокли от по 20лв. Иначе той коментираше другите, че имат по 2 тениски. Двоен стандарт.

  3. Евгения-(ЩЕ БЪДА КРАДКА)

    НАЙ ЗЛОБНИЯ
    НАЙ ГРОЗНИЯ
    НАЙ ДВУЛИЧНИЯ (ПЪРВОВО ВАДИ ОТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ ИСТОРИИ НА ЗЛАТКА А СНОЩИ И СЕ НАВИРА И ТЪРСИ ПРИЯТЕЛСТВО ДА СЕ ПРАВИ НА ДОЦРА ПРЕДИ ФИНАЛ.)
    НАЙ ЗАЯДЛИВИЯ
    НАЙ ПИЯНИЯТ УЧАСТНИК ОТ ВСИЧКИ ФОРМАТИ.

  4. Да, в Биг Брадър каза майка и била болна от рак ,а при Гала може да видите разказваше, че тогава майка и била болна от хепатит.Последно?!?!? Всяка дума на тая жена е долна лъжа,,,измислена героиня и измислен живот..няма и клиника, а обикновено салонче..За съжаление тя ще спечели ,защото е влязла без хонорар…повече няма да гледам брадъра

  5. Никита не понася лицемерието и затова се отдръпна от групичката. Албена Вулвата – злобната вещица не и харесва, че Никита си има мнение и затова се опитва да я тормози и унижава. ДюЛКАТА е елементарно момиче, клюкарка и интересчийка (говори с Никита после влиза в спалнята и хоп снася зад гърба и всичко на мадам Жълто и останалите). Уош е свястно и добро момче и някак не се вписва в къщата , просто е прекалено нормален. Златка и Благой са земни, спокойни и не са злобни, личи си че се обичат и треперят един за друг. Гъмов е пич ама изтормозен някак си и тка и така и така….

  6. Тази гнусната не си изпра и смени дрехите дори няма такива каква богата и онзи мишок двуметровия глупак нямат елементарни познания и образование не спира да плямпа ако беше някой друг досега да и счупил размазаната физиономия на тази мърла

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си