„Мисис България – Вселена“ Мари Вачева – лице на международната кампания # оnevoice за борба с домашното насилие

Като носителка на титлата „Мисис България-Вселена“ Мария е лице на световната кампания # оnevoice. В България кампанията е посветена на борбата с домашното насилие.През 2018 Най- красивата омъжена българка ще представи страната ни на световния финал „Мисис Вселена“ през лятото в Южна Африка, който е  най- големият форум за омъжени дами в света.По време на събитието всяка една от претендентките за титлата „Мисис Вселена“ ще представи своята инициатива на кръгла маса.В рамките на годината, „Мисис  България“ е планирала провеждането на семинари, в които ще бъдат включени психолози и др. специалисти. Те ще помагат на жени и деца пострадали при домашно насилие.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “„Мисис България – Вселена“ Мари Вачева – лице на международната кампания # оnevoice за борба с домашното насилие”

  1. Тази проститутка Мария беше стриптизьорка сега България ще предсгавя! В гугъл е пълно с курвенски снимки на голите и цици в лесбо сцени! Боклук. Напишете Мария Вачева изображения и я вижте. И защо е Вачева а не Колегер а??? Май брак няма!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си