Виж дали Магда ще се снима в „Плейбой”

„Имала съм предложения от няколко еротични издания. Водили сме неведнъж преговори с тях. Мога да се снимам, но в границите на нормалното, по бельо или леко разголено – да, но чисто гола – никога. Все пак имам сериозна връзка. Е, не  че някой ме спира. Просто аз самата не мога да го направя”, казва любимата на бизнесмена, заради когото гръмна кадрови скандал във Висшия съдебен съвет.

„Не одобрявам разкрепостеното поведение на някои мои колежки. Но все пак всеки избира пътя, по който да върви. Да, това е по-лесният и по-забележимият начин да станеш известен. Когато има провокация, има и успех. Аз лично не искам да бъда №1 с цената на всичко. Голотата и сексът продават във всяко едно отношение. Но аз бих си позволила да излагам хората около мен и най-вече моето семейство. Просто така съм възпитана. Ще ги разочаровам, ако тръгна да пробивам с голотия”, призна Магда пред микрофона на Светлана.

 

Дали обаче Черничкия е първият мъж в живота на Магда? Отговорът на този въпрос и още пикантни подробности за двойката ще разберете в следващата серия на „Интимно със Светлана”, което занапред ще върви в сайта на „Мис Плейбой” www.hotarena.net.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Виж дали Магда ще се снима в „Плейбой””

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си