Национал зарязва Израел заради Джумпарова

За кратко бързоногият футболист успя да се превърне в големият любимец на местните фенове, въпреки че не блести с голяма ефективност пред противниковите врати. 

За разлика от запалянковците на Макаби обаче тяхната родина не е любима на новата изгора на нападателя – топмодела на ”Визаж” Виктория Джумпарова. 

 

Връзката им бе разконспирирана по време на скандалната контрола между България и Естония в Анталия, на която дългоногата красавица отиде да гледа приятеля си.

 

Рангелов настоял пред Джумпарова да замине при него в Тел Авив, но Виктория категорично отказала да живее в Израел. Манекенката се опитвала да убеди юношата на Славия, че е най-добре след края на сезона да се върне в Германия, където тя няма нищо против да споделя дните му.

 

Димитър Рангелов е третият футболист, поне за който е известно, оплел се в мрежата на сладострастната Виктория. Преди него на дневен ред беше големият син на Стойчо Младенов – Александър. А още преди това – юношата на Левски Владимир Пицов.

 

Връзката на Вики с Пицов изглеждаше бетонирана до гроб, докато на небосклона не изгря Алекс Младенов. Бившият левскар и топмоделът бяха двойка цели три години. Всъщност Владо е край Виктория от по-дълго време – преди да я има, я ухажва в продължение на 2 лета.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Национал зарязва Израел заради Джумпарова”

  1. Ranga,priqtelio ne se zanimavai s takiva zlatotarsachki,koito samo tarsqt reiting i PR na garba na Teb,Blago,Bojinov i kompaniq,a i germankata beshe po-krasiva 🙂

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си