Кому са нужни Фолк Оскарите?

Редакторска плесница

Церемонията по връчването на наградите на списание „Нов фолк“ и тази година събра чалга изпълнителите в Студентски град. В Силиконовата долина изпълнителите от лекия жанр се появиха усмихнати и доста екстравагантно облечени. Разбира се, отново имаше скандал, но за разлика от миналата година, когато певиците Ивена и Габриела се хванаха за косите, тази година единствено Емануела се фръцна и върна своята награда.

 

По неофициална информация сп. „Нов фолк“ е на фирма „Пайнер“. Но на церемонията, която се организира от 1998 година насам, статуетки се връчват и на изпълнители от други музикални компании. Интересното е, че всяка година награди има за всички, защото мотото на Фолк Оскарите е: „Ще дадем статуетки на всички, за да няма сърдити“.

 

Но за огромно съжаление на редакторката на списанието – Маргарита Лозанова, която организира събитието, изпълнителката от „Ара мюзик“ Емануела тази година се разсърди и върна своята статуетка, която й бе връчена за „Албум на годината“. Тя заяви, че всяка година й се налага да дели с някоя своя колежка наградата си.

 

„Миналата година беше с Джена, тази година с Анелия. Не искам тази статуетка! Подарявам я на Маргарита Лозанова“, бе категорична Емануела.

 

А папараците на Hotarena.net щракнаха странните обувки на чалгарката, както и огромната дупка върху чорапа й.

 

Като цяло церемонията бе толкова скучна и изтощаваща, че част от гостите постоянно се прозяваха. А неудобните чепици, които си бяха избрали някои звезди, със сигурност им докараха много болежки и ги направиха редовни клиенти на небезизвестния доктор Ливайн.

 

Но трябва да признаем, че скучната атмосфера бе освежена със странните категории, които бяха избрали организаторите. Кали например получи награда за „Най-успешно завръщане“. Горката не успя да скрие учудването си, но все пак поясни, че се е върнала от… дебелариум.

 

Обичаният певец от „Пайнер“ Константин пък получи награда за „Най-енергичен изпълнител“. Но никой така и не даде обяснение по какъв критерий се избира името на звездата в тази категория.

 

Най-забавен бе моментът, когато на Емилия й бе връчена статуетка за най-добро изпълнение на живо. Докато тя се радваше на своя Оскар обаче, песните вървяха наплейбек…

 

Джордан мина по червения килим със своя домашен любимец – малко прасенце, което почти през цялото време грухтеше. Певецът явно е откраднал идеята от своя колега Ерик, който миналата година пристигна на церемонията с пухкаво зайченце. След някоя друга година някой изпълнител може да се осмели да пристигне на награждаването с… кон или магаре.

 

Само за статистиката за певец и певица на годината бяха отличени Тони Стораро и Преслава.

 

В крайна сметка ние стигнахме до извода, че наградите на списание „Нов фолк“ са безсмислени и никому ненужни. Щом ще има статуетки за всички, защо въобще се организират? Смешна история!

 

Ани Милова

 

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.

 

Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

6 thoughts on “Кому са нужни Фолк Оскарите?”

  1. Ани Милова установих,че си много проста пръчка. От всичките ти писания лъха на простотия и пошлост. А в главата ти има един единствен бръмбър, който се лута в празното пространство и се чуди как да излезе от там.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си