Саманта, по дискотеките ли ще родиш? (Виж гащите на певицата!)

Редакторска плесница

Мацката към днешна дата носи плод на 4 месеца в своята утроба. На Саманта обаче й се лудее – не спира да скита по нощните заведения и да се забавлява с най-различни мъже. Видимо е от снимките, които получихме на редакционния ни мейл. 17-годишната певица, която преди време се изкара светица, обявявайки, своята непокътнатост, сега с набъбващ корем обикаля дискотеките и хич не й пука, че всички около нея пият и пушат. Явно брюнетката не се притеснява, че така може да навреди на собственото си дете…

 

„Това меркантилно девойче не успя да привлече вниманието върху себе си с изказването, че е единствената девица сред чалгарките. Но сега, след като вече е бременна, може и да пробие във фолк бранша“, коментират злобно форумци.

 

Брюнетката е категорична, че ще продължава да се цели към висшата класа на попфолка. Тя твърди, че бебето по никакъв начин няма да й пречи на работата и е убедена, че я очаква блестящо бъдеще.

 

Но тийнейджърката използва доста странни методи за привличане на внимание. Вместо да стои вкъщи и да го раздава по-спокойно, тя се мъкне по задимени заведения и купонясва до зори. Столичните бръмчалки дори я бъзикат и казват, че „момата търси под масите онова което наскоро е загубила“.

Няма да се учудим, ако брюнетката роди в някоя дискотека вместо в специализирана болница. Та, драга Саманта, седи си на дупето и си пази детето.
 

Ани Милова

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.

 

Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Саманта, по дискотеките ли ще родиш? (Виж гащите на певицата!)”

  1. АБЕ МАЛУМНИЦИ СЛОЖЕТЕ СИ ОЧИЛАТА И ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ МЪЖЪТ ОТ СНИМКИТЕ Е ЕДИН И СЪЩИ И НЕ ЗАБЛУЖАВАЙТЕ ЧИТАТЕЛИТЕ СЪС СНИМКА ПРАВЕНА МИНАЛАТА ГОДИНА ПРЕДИ БЛИЗО 9 МЕСЕЦА И ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЩЕ НАПРАВИ СМЕТКА ЧЕ ТОГАВА НЯМА КАК ДА Е БИЛА БРЕМЕННА КАКТО ВИЕ ТВЪРДИТЕ

  2. Mnogo ste zlobni hora , kakvo vi interesuva postojanno jivota na drugite…Purvo razberete kakva e istinata i togava pishete gluposti , na tazi snimka Siana ne e bila bremenna .A tozi koito vi e predostavil snimkite gi e otkradnal ot facebook ..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си