Топ 5 на скандалните ВИП татковци

Да имаш ВИП татко, не е толкова готино и цветущо, колкото изглежда. Родният хайлайф никога не е бил за завиждане, а от гафовете и грешките на елита, винаги си патят децата им. Замислят ли се звездите как медийните им изцепки се отразяват на наследниците им?

 

HotArena.net наскоро направи класация на ВИП майките, които дават лош пример на децата си, разголвайки се ежедневно в медиите. Но татковците също взимат дейно участие в лошия пример за децата си. Затова HotArena.net ви представя единствената класация по рода си „Топ 5 на скандалните ВИП татковци”.

 

 

Номер 5

Коко Динев

 

Коко Динев си извоюва неслучайно прякора Коко Стоте певачки. Три са официалните му жени от поп фолк гилдията, като две от тях са му родили деца. Настоящата му жена, с която нямат брак, Емилия го дари със син на име Иван. Бившата му съпруга Анелия има дъщеря от него – Ивон. Единствено Нелина не се излъга да му роди някоя Иванка.

 

Двете му деца може и да не се познават все още, но след време със сигурност ще разберат защо баща им носи прозвището Стоте певачки. Освен на техните гласовити майки, Коко Динев е „опъвал гласните струни” на още доста фолк фурии у нас. Клюката носи, че макар обвързан и с дете, бизнесменът не спира да изневерява.

 

 

Номер 4

Ицо Стоте манекенки

 

За разлика от „колегата си по бройка”, Христо Сираков официално има само едно дете – от манекенката Ирен Онтева. 5-годишният Кристиян е отглеждан само от майка си, докато леглото на татко отглежда по една манекенка всеки ден. Последната изгора на Христо Сираков – Зара, допълни списъка с лесбофурии в тефтерчето на Ицо Стоте манекенки.

 

 

Номер 3

Благой Георгиев

 

Националният футболист Благой Георгиев, известен със силните си религиозни убеждения, е нарушавал десетки пъти Седмата божа заповед. Освен че Христина няколко пъти е хващала Благой да прелюбодейства, Джийзъса дори я бе зарязал бременна. Футболистът на „Терек” кръшна на жена си с фолк певицата Лияна и изостави жена и детето заради певачка. На това му се вика вярващ човек! Днес Благо отново е при Христина и 1-годишната си дъщеричка Йоанна, но докога…

 

 

Номер 2

Константин

 

Още докато Надето беше бременна, Коцето се вихреше пиян и надрусан по дискотеките, твърдят жълтите издания. Слуховете са подплатени и от не една и две разгулни снимки в нета. Фенки висят на врата на Константин, целуват го и му се лигавят, докато Надето му гледа детето вкъщи. Не са малко и слуховете за изневерите на Коцето – а малката Мариана е едва на няколко месеца.

 

 

Номер 1

Валери Божинов

 

Разбира се, че на първо място ще класираме Валери Божинов. За разлика от горепосочените ВИП татковци, този хубостник тотално е зарязал сина си и дори не плаща издръжка, по думите на Алисия. Нападателят на Парма тръгна подир фустите на Николета като омагьосан и вече месеци наред не е виждал Валери-младши.

 

Май обикновеният, здраво стъпил на земята, „простосмъртен” татко от народа е далеч по-кадърен и грижовен от прехвалените ВИП бащи в родния елит…

 

Стела Йорданова

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.
Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си