ВИП майки по голи цици

Те са известни. Те са разкрепостени. Те са перверзни и много разголени. Те са майки! ВИП майките в родната чалга.

 

 

Певачките ни нямат срам – те имат красиви силиконови гърди и не се свенят да ги показват, особено ако не разполагат с гласови данни. Няма лошо! Възмутително е обаче, че някои от разгологъзените гърли имат деца и те всеки ден им гледат срамотиите по телевизията и в нета.

 

 

Лияна

 

 

Поредната фолк мама, която си показа циците, е Лияна. Фаталната брюнетка, която имаше вземане-даване с футболиста Благой Георгиев, е майка на 6-годишната Дениз. Момиченцето е вече голямо и със сигурност вижда неприличните изцепки на мама. Скоро ще стане ученичка и ще й се налага и да търпи подигравките на съучениците си. Дали едно шестгодишно дете ще смята за нормално разни батковци да гледат боцките на майка му?

 

 

А какво да кажем за скандалния флирт на Лияна с Благой Георгиев? Махмуд може и да е простил изневярата на певицата, но как ще се отрази на дъщеричката й?

 

 

Анелия

 

 

Другата певачка, която перчи голи цици пред фенове, е Анелия. Брюнетката явно оставя благоприличието за другите мами, които нямат нейната слава. Като ВИП персона и известна чалга певица, на Анелия й е разрешено да посрамва дъщеря си Ивон. Момиченцето също е на шест годинки и вече отлично разбира, че от гърдите на мама не тече мляко и е срамно да си ги показва.

 

 

Въпреки това, Анелия, която често парадира с това колко грижовна майка е, лъсна по прозрачна рокля. Под нея прозираха двете й очи, а мъжката половина от феновете зяпаха с отворена уста и точеха лиги по ВИП мамчето.

 

 

Мама за пример! Неслучайно малката Ивон започна да позира пред камерите досущ като фолк певица – с нацупени устни като кокоше дупе и деколте, крайно неподходящо за шестгодишна.

 

 

Стела Йорданова

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.
Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си