Кои звезди обичат да ги шляпат по време на секс?

Сред нашите звезди от светския небосклон има такива, които обожават да ги шляпат по време на секс. Садо-мазо маниачките освен с богато въображение, могат да се похвалят и с цял арсенал от играчки и дрешки, с които доставят удоволствие както на себе си, така и на половинките си.

 

Ето кои са част от мадамите, които обичат да ги шамаросват:

 

 Яна Маринова

Чаровната актриса от „Стъклен дом“ от години си падала по садо-мазо изпълненията, наситени със страстни емоции. Красивата блондинка обичала да експериментира в леглото и преди време й хрумнала идеята да си купи белезници. Мисълта, че е безпомощна в кревата, я побъркало от кеф и Яна с удоволствие започнала да се отдава на мъжа си Тихомир вързана здраво. Почти всеки път преди интимен акт, мускулестият мъжага я шляпал яко и често хапел зърната й до кръв. Точно това давало на русата мацка незаменими преживявания и тя се пристрастила към садо-мазото.

 

 

 Камелия

„Златната рибка“ на чалгата у нас, която обича да остава само по организъм пред фотообективите на мъжките списания, била редовна клиентка на сексшоповете. Макар да е навършила 40 години, Камелия е по-буйна и по-страстна в леглото отвсякога и самата тя споделя, че обожава да играе на разни игрички с приятеля си Цветин. Освен кожени садо-мазо екипчета, русата фурия разполагала и с белезници и камшик. Честити любовни заигравки сигурно са „лекарството“, което „пие“ Камелия, за да изглежда толкова добре. Без особени усилия певицата може да сложи в малкото си джобче много 20-годишни девойки.

 

Галена и Мария, понякога дори прави клипове, които изобилстват от садо-мазо атрибути.

 

Ани Милова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Кои звезди обичат да ги шляпат по време на секс?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си