Писна ни от дебелашкия хумор на Жоро Бекъма!

Редакторска плесница

 

”Пълна лудница” е реален пример за това как не трябва да се прави забавно предаване. Дебелашкият хумор, аматьорската игра, безбройните клишета и уличният жаргон са само част от нещата, с които е залято комедийното шоу. А каруцарските сексуални намеци биха успели да вбесят дори и най-спокойните будистки монаси.

 

От Жоро Бекъма – един от главните герои на предаването, първо пропищяха учителите, а след това родителите. Лафовете на Димитър Рачков, който се превъплъщава в ролята на колоритния образ, продължават да заразяват учениците, които като папагали повтарят: ”До-о-о-бре” и ”Драсти-и-и”.

 

В опита си да бъдат оригинални и поне малко забавни като своя идол от екрана, подрастващите сляпо копират хулиганската реч на Бекъма. Глупавото повтаряне на едни и същи думи и изрази дразни част от обществото, но една друга част е възхитена от ”остроумията” на ”ненадминатия” Жоро.

 

А страшната истина е такава, че предаването донякъде показва образа на държавата, в която живеем. Повечето ни сънародници май са като Жоро Бекъма, Мама Божка и останалите герои, които са необразовани и тъпи. ”Пълна лудница” промива мозъка на народа и странното е, че малка част от нас осъзнават това. Простотиите се попиват лесно, а подражаването на такива съвременни ”герои” в последно време май се превръща в нещо като мода.

 

Непукизмът, който излъчва Бекъма, се харесва на хиляди българи, от чиито уста често могат да се чуят изрази като: ”Аз съм биу мноого прос” или ”Много съм стабиуен бе”. Всичко това май ни идва в повече… Но въпреки това, защо ли си мисля, че ”Пълна лудница” скоро няма да бъде свален от екран?!

 

Ани Милова 

 

 

Уважаеми читатели, ако някоя светска персона ви дразни много с поведението си и имате авторска позиция, която искате да изразите, напишете статия, изпратете ни я и ние ще я публикуваме в най-горещия сайт Hotarena.net.

Пишете ни на e-mail hot@hotarena.net

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Писна ни от дебелашкия хумор на Жоро Бекъма!”

  1. Аз вече не го гледам защото е супер тъпо, започнаха да си повтарят простотиите и искат да затъпеем с тях!

  2. ай стига бе

    Ами ако си податлив към простащина, не го гледай. Иначе за неподатливите …. ми нека си го гледат

  3. това тъпо предаване не са ли го смъкнали от екран ????
    много е тъпо няма развитие няма градация. Кухо та срънка. Отдавна съч спрял за го гледам. Докато беше по Нова като че ли беше маааааааааалко по интерсно но по БТВ достигна върха на простотията. По БТВ съм гледал само две предавания в началото и се отказах

  4. Пълна Глупост

    Единственото смешно в това предаване е че го водят комедийно.
    Пълна трагедия е.

  5. Значи,Ани ли си,к’ва ли си незнам,ама ми бъркаш в здравето.К’во само коментираш,бе жена бе седни си на гъза ма.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си