Венета Райкова пак се прави на ощипана госпожица

Редакторска плесница

 

 

В последния си брой в. „168 часа” публикува снимки на Венета Райкова, на които телевизионната водеща е облечена като продавачка от Плод и зеленчук.

 

 

Обясним е интересът на медиите към подобни кадри, на читателите – също, затова снимките бяха публикувани в няколко сайта.

Водещата на „Горещо”, както винаги се държи като ощипана мома и качи  на страницата си във Фейсбук следното съобщение:

 

 

„Ей… и сериозните вестници изпростяха!! Голямо разкритие направиха ха-ха, естествено, че пред блока няма да си разхождам детето с бална рокля бе аланкоолу!! Даже се гордея, че си гледаме детето сами! Но защо снимате и съседите ни? На тях дали им е приятно?”.

 

 

Първо, нека Венетка поясни какво е значението на думата аланкоолу. Може би, турцизъм, който използват в родното и Попово? 

 

 

Венче, мила ми, Венче. Крайно време е да изхвърлиш галошите си, щом се срамуваш от тях. Научи се, че когато си публична личност, винаги ще бъдеш мишена на хорския интерес. Никой не те кара да разхождаш сина си с бална рокля, макар че много ще ти ходи. Научи се да се обличаш подходящо, а не с дрехи втора употреба. Уважението към твоите фенове и почитатели го изисква. А това, че ти не уважаваш себе си е ясно от всичките ти прояви и появи в последните години.

 

 

Колкото и да се пънеш, колкото и да кудкудякаш, ти ще останеш една русокоса, селска амбицийка, въпреки огромните си претенции.

 

 

Венетке, твоя „приятелка” във Фейсбук те съветва следващия път да разходиш Патрик по бели гащи. Послушай я! Пак ще те сложат на кадро в някой вестник. Поне да напомняш за себе си от време на време, че иначе си потънала в забвение.

 

 

Дейвид Бездуховни

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

8 thoughts on “Венета Райкова пак се прави на ощипана госпожица”

  1. ne sam i po4itatelka, no i se kefq 4e se osmelqva da si hodi s obiknoveni drehi!!!super!!!statii ot tozi rod- koi kak e e oblqkal i kak e bez grim stra6no me nervirat..balna bezsmislica

  2. хахаха , този , който е писал статията да не е някой мангал с начално образование? Завършил ли е изобщо журналистика , понеже по начина на изразяване личи , че общата му култура е на МИНИМУМА ! Направо смях,на какво ниско ниво тип АЛБЕНА ВУЛЕВА са някои псевдо журналистчета.хахахаха

  3. Венета е достатъчно качествен човек и професионалист, който не изгражда своя

  4. Венета е достатъчно качествен човек и професионалист, който не изгражда своя имидж единствено върху скъпите дрешки и бижута – когато е на екран винаги показва елегантен стил и остър ум. А що се отнася до личния й живот – тя е в правото си да се почуства удобно и да си почива сред близките си, а щом този тип дрехи и носят желаното чувство на удобство – не виждам проблем в това :)))
    Нека всеки се чувства в хармония със себе си – от това по-хубаво няма :)))

  5. VENETA bila ka4estvena, abe q se osaznaite be????- kolkoto karbovski….
    A deteto Патрик li se kazva – kolko prozra4no i ne-originalno!!!!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си