Вижте най-новите вицове за Мария, Райна и Мира Добрева

Родните звезди често стават обект на шеговити истории, видяхме от HotArena.net. Но Алисия и Николета Лозанова не са единствените главни героини в тях.
 
Но освен тях и други звезди също стават обект на народния хумор. Вижте най-новите вицове за Райна, Мария и Мира Добрева.
Зевзеци се пошегуваха с фолк певицата Мария заради ниския й ръст.
„Мара Отварачката и любимия й Гущеров решили да гледат филм на 3D на кино. На касата се наредил милионерския син и поръчал:- 2 билета, моля.Касиерката го пита:- За „Хобит“-а ли?- Не, това е приятелката ми.
Фолк певицата Райна също става обект на шеги сред феновете си. Ето какво реди за нея народния фолклор:
Райна най-сетне проумяла, че няма да прогресира в чалгата с малки гърди и отишла на консултация при пластичен хирург. Не можела обаче да реши какъв размер гърди иска. Хирургът след час започнал да умира от досада, а тя продължавала:- Докторе, не мислите ли, че не на всички мъже на плажа ще им харесат моите големи гърди?- А може би, госпожице, просто да не правим нищо?- Докторе, а не мислите ли, че не на всички мъже на плажа ще им харесат моите малки гърди?- Добре госпожице. Виждам, че заради мъжете сте готова на всякакви жертви.- Ах, не говорете така докторе!- Добре. Ще ви увелича само едната гърда, нека мъжете на плажа сами да се ориентират коя от двете им харесва повече…
Тв водещата Мира Добрева пък стана обект на шеги заради домакинските си умения, пишат от „Уикенд“:
На Нова година Мира Добрева и мъжът й Жоро Торнев решили за сефте да си останат вкъщи и да посрещат гости. Празникът отминал, всички си тръгнали и двамата почнали да спорят кой да мие чиниите. Режисьорът предложил на блондинката:- Хайде да мием поред! Тази година е твой ред.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си