Вижте кои бг звезди лъснаха в скандални сайтове!

Порно скандалът е най-добрата реклама – спор няма. Десетки нашенки се прочуха из цяла Европа, а и не само, с домашните си порно клипчета. Други се издигнаха с еротични голи снимки в нета. Няма лошо – имаш крава, пиеш мляко.
 
 
Някои от известните ни дами обаче станаха жертва на порно манията, след като се появиха в еротични сайтове за компаньонки без своето знание и съгласие. Българките са толкова красиви, че чуждестранни елитни проститутки предпочитат да използват техни снимки, за да привличат клиенти със сексапила им.
 
 
Николета Лозанова
 
 
Истерията покрай порно сайтовете всъщност тръгна от Николета Лозанова. Плеймейтката с ужас научи, че се подвизава в сайт за елитни компаньонки след сигнал на медиите. Нейни снимки бяха използвани в профила на елитна проститутка в Лондон с псевдонима Миа. Разбира се, Лозанова опроверга слуха и дори се закани да съди скандалния сайт, откъдето снимките й бързо бяха свалени.
 
 
Венета Харизанова
 
 
Същата история. Венета Харизанова лъсна чисто гола в английски порно сайт, без изобщо да предполага. Сексапилната моделка очевидно е направила впечатление на чуждестранни компаньонки с красотата си и са използвали нейни еротични снимки от нета.
 
 
Адреналинката Яна
 
 
Тук е малко спорно дали Яна е станала жертва на порно индустрията или сама си е виновна, че се подвизава в подобен сайт. Андреналинката лъсна в най-големия порно сайт за видеосподеляне – там бе качено прословутото й домашно клипче, където даряваше приятеля си с фелацио ласки.
 
 
Златка Димитрова
 
 
Разкритието на HotArena.net за Златка Димитрова предизвика смут в нета. Черната Златка по собствено желание се е снимала за missaphrodite2012.com, който се води като сайт за еротични конкурси. Според запознати обаче това е сайт за елитни компаньонки, дегизиран като електронно издание за състезания на модели. Каква е истината – само Златка знае.
 
 
Порно индустрията лудна по евтините българки
 
 
Ако оставим настрана недоразуменията по сайтовете, чуждестранната порно индустрия все повече обръща глава към българките. Това е така, защото тарифите им са евтини. Една начинаеща порно звезда у нас взима по 200-300 евро на сцена, а след като се ошлайфа, може да си качи тарифата. В същото време западни разкрепостени момичета си знаят цената и искат 10 000 долара на сцена. Но докато българките не са толкова придирчиви, порно индустрията у нас ще се радва на далавера.
 
 
Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си