Е може ли така!? Най-красивата наша тинейджърка си надупчи лицето (СНИМКИ)

Най-красивата тийнеджърка Вени Савова успя отново да предизвика недоволството в родните форуми, научи  HotArena.net. Потребителите недоволстват, защото според тях тя буквално се е съсипала.
 
Русата моделка си сложи пиърсинг на бузата, което очевидно съвсем не се нрави на ценителите на женска хубост. „На какво прилича сега?! Това е такава грешка!”, „Не, не, как е могла – въобще не ми допада!”, гласят реакциите в мрежата, пишат от kliuki.net.
 
Вени все още е в такава буйна възраст, в която обиците по тялото, татуировките и различните екстри са си нещо напълно нормално. Според коментиращите я обаче, тя все пак е манекенка и не можа да се появява така. Отделно, че след като си е продупчила лицето, направо се е загрозила, смятат още те.
 
Наскоро Вени предизвика ожесточена дискусия, когато за първи път се появи на живо по телевизията. Дотогава мнозина бяха склонни да я величаят и да я издигат на пиедестал, но след това гостуване при Росен Петров нещата коренно се промениха.
 
Дамите я оплюха за неугледната визия, която по думите им е непростима и едва ли не я разкъсаха с обидни етикети за косата, говора и цялостното й излъчване. Вени Савова обаче не се трогна и дори се изказа, че тъкмо затова не желае да има общо с модните подиуми в България.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си