X Factor ни залива с помия от гафове – II част (Видео)

Редакторска плесница

 

 

(Продължение)

 

 

Не „таланти”, а само „анти” са участниците в X Factor. На фона на проблясъците от що-годе добри умения на сцената, всичко останало прилича на помия от гафове.

 

Кандидатите не са единствените, които будят недоумение. Журито също не отстъпва по гавра. Фънки, който оценяваше в „Мюзик айдъл”, е нищо в сравнение с Васко Василев и Мага. Те обиждат участниците с думи като „русо магаре”, „малка проститутка” и прочие определения, които ни карат да мислим, че не гледаме шоу, а гротеска. Да влезе Квазимодо!

 

Проститутката

 

 

Талантът на „Русото магаре” Мари Колева е нищо в сравнение с този на 16-годишната Биляна Василева. Че момичето не може да пее – не може. Че се е облякла неподходящо – факт. Че може и да не продава дини на пазара – може. Но трябваше ли Мага да я нарече пред цяла България „малка проститутка”?! Момичето едва не се разплака от срам на сцената след изцепката на журито, а подигравките с професията й „продавачка на зеленчуци” бяха крайно неуместни.

 

 

Уличните музиканти – хлебарки

 

 

Група улични музиканти също намериха място на сцената на X Factor. Те бяха дошли с акомпанимент от различни музикални инструменти. Не пяха по-зле, отколкото много от участниците, които минаха напред, но тук журито бе безпощадно. „Това беше най-отвратителното нещо, което сме чували досега. Вие имате X Factor, колкото 4 хлебарки”, изсипа негативизма си цигуларят Васко Василев.

 

 

Долу X Factor!

 

 

Заради подобни гаври от страна на журито и заради липсата на адекватна оценка на певческите заложби, зрителите се обявиха против X Factor по форумите. Те не желаят шоуто да се излъчва, тъй като не ражда таланти, а поквара. „Журито не търси Х факторът в гласовете на участниците, а ги оценява според това колко извратено изглеждат – най-гнусните участници минават. Това ли е талантът на България?!”, възмущаващ се зрители.

 

 

Не! У нас има много даровити хора и те се изявяват в позитивното шоу „Гласът на България”. А в X Factorса се събрали дебилите, чиято мечта е да ги дават по телевизията, и хейтърите, които се правят на жури.

 

 

Стела Йорданова

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си