Вижте дома на Хилда Казасян (СНИМКИ)

В духа на старата градска атмосфера домът на Хилда Казасян излъчва старомодно очарование. Известната джаз певица преди година отвори вратите на жилището си и показа пред телевизионен екип как живее една музикална звезда, видя HotArena.net.
 
Очарователният ретро интериор изненадва, но Хилда споделя, че част от мебелите са от родния й дом. И с усмивка си спомня годините, когато е раснала в него.
 
Любима стая за певицата е дневната, където често обича да се усамотява. И особено къта за почивка, където сутрин пие кафе, а вечер се наслаждава на музиката с чаша вино в ръка, пишат от kliuki.bg.
Десетки свещи, красят дома на Хилда. Те са навсякъде в дома й и певицата признава, че са голяма нейна слабост. Освен, че я отпускат и успокояват, те я и зареждат с енергия, разказва тя, пред екип на Би Ти Ви.
Въпреки че обожава да готви, Казасян запази затворени вратите на кухнята си. Певицата споделя, че е на перманентна диета. И по тази причина е принудена да се въздържа от сладкото и тестените храни.
Що се отнася до дневния й режим Хилда споделя, че сутрин просто не може без чаша кафе. „Сутрин започвам с едно дълго кафе, последвано от още две“, разказва изпълнителката.
 
И допълва, че задължително отделя по един час за себе си, независимо от това колко е заета.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Вижте дома на Хилда Казасян (СНИМКИ)”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си