Кои са известните усойници у нас?

Редакторска плесница

 

 

Те са злобни, съскат, хапят и пускат отрова! Ако недай си боже ги настъпиш, жална ти майка! Захапката им става толкова голяма, че могат спокойно да те глътнат целия с парцалките.

 

 

Дамите са пословични с женската си злоба, но като че ли сред звездите тя е засилена многократно. Представяме ви някой от най-явните усойниците сред родните известни дами, както и други скрити злоби.

 

 

Елена Петрова

 

 

Може би не сте очаквали това миловидно личице с изражение на божа кравичка да се появи точно тук, но повярвайте – Елена Петрова далеч не е такова благо агънце, каквото изглежда.

 

 

Усойницата в актрисата излезе наяве съвсем наскоро по време на снимките за „Стъклен дом”. Както „Всеки ден” писа, къдрокосата брюнетка едва не налетяла на бой на Калин Врачански. Тя му се разкрещяла пред всички заради дългите паузи, които правил, макар тя самата постоянно да си забравяла репликите. Според запознати от екипа, Елена в действителност е много злобен човек.

 

 

Венета Райкова

 

 

Колкото и да се опитва да се прикрива, злобата на Венета Райкова свисти от тънките й устнички. Сред звездните среди също я познават като една от най-завистливите и отровни устойници – като захапе, не пуска.

 

 

Люба Кулезич

 

 

Е, тази журналистка поне се и опитва да прикрие злобата си. Ръси я от екран в промишлени дози в свои и чужди предавания. Според слуховете, когато Люба Кулезич разбрала колко нисък е рейтнгът на предаването й по TV7 изпотрошила всичките компютри в студиото. От ярост и злоба. А когато Венета и Люба се съберат в едно предаване – става страшно. Припомняме, че такъв опит направи Милен Цветков по повод критиките на Кулезич към Райкова относно бременността й. Мътна и кървава стана в студиото, щом тези двете започнаха да съскат.

 

 

Албена Вулева

 

 

Ексводещата на „Сигнално жълто” всъщност вече се опитва да играе ролята на добро и невинно змокче, но всички знаят, че си остане усойницата, която сипе огън и жупел срещу хората.

 

 

Милослава Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си