Иван и Андрей направо ни РАЗБИХА от скука

Редакторска плесница

 

„Супер простотия”, „Нагласено”, „Адски нескопосано предаване”, „Най-скучното предаване”, „Е, няма такава тъпотия” – това са само част от коментари в сайта на Нова ТВ относно предаването „Разбий Иван и Андрей”.

 

 

Шумното рекламиране и ентусиазираните обещания на продуцентите се оказаха въздух под налягане. Зрителите останаха разбити от скука и простотия.

 

 

Не ни е самоцел да критикуваме шоуто на Опосумите, но ако „Шоуто на Иван и Андрей” е било провал, то новият им напън направо е срам и позор за Нова тв. Съдейки по коментарите в интернет, зрителите са гледали за пръв и последен път „Разбий Иван и Андрей”. Освен че смятат, че предаването е нагласено, те не виждат нищо забавно и интересно, което да ги накара за втори път да загубят два часа от вечерта си пред телевизора.

 

 

Факт е, че предаването е безмозъчен копи-пейст на германското ”Шлаг ден Рааб”. Продуцентите очевидно не са си направили труда да вложат и нещо от себе си или поне да побългарят малко формата.

 

 

Критики търпя и ко-водещата Лияна, която според зрителите изключително нелепо се изявява в шоуто и няма място в подобно предаване. Не по-различно е мнението за Крум Савов е нескопосаното си водене.

 

 

Най-острите критики обаче са спрямо Нова тв, която изобщо е допуснала продуцирането на подобно скучно и тъпоумно предаване. В действителност рейтингът на телевизията е паднал позорно надолу, а „Разбий Иван и Андрей” е регистрирало мижава гледаемост.

 

 

Някой би си помислил, че уважаемият зрител е предубеден заради скандала и смъртта на Васа Ганчева, но ще сгреши. „Разбий Иван и Андрей” наистина падна под нивото дори на Опосумите. Двамата разбиха тъпометъра!

 

 

Милослава Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си