Трябва ли гейове да бъдат допускани до конкурси за Мистър?

Редакторска плесница

 

 

Егати държавата, щом Мистър София е травестит! Това заключение направиха десетки форумци в нета, възмутени от избора на журито на конкурса за мъжка хубост.

 

 

Оказа се, че новият Мистър София не само е с различна ориентация, но и е печелил гей конкурси, освен това се подвизава с псевдонима Мис Вероника. Облича женски дрехи, гримира се, слага перука, а вероятно и предлага мъжка любов. Абе с една дума – Мартин Иванов е всичко друго, но не и мъжествен, какъвто се предполага, че трябва да е Мистър София.

 

 

Неминуемо идва въпросът – какво е правил един Мартин в конкурса за красота и трябва ли отявлени гейове да бъдат допускани до такъв тип кастинги. Защото, ако е така – спокойно можем да пратим гей на конкурса Мистър Свят, след като е спечелил състезанието на местно ниво. Как ще се приеме това от света, е отделен въпрос.

 

 

Както HotArena.net писа, Мартин Иванов бе обявен за най-красивия софиянец преди няколко дни на престижния конкурс. Вероятно той не е единственият участник с различна ориентация, но пък едва ли друг може да се похвали с травеститски снимки в интернет. А такива Мартин има много.

 

 

Той се оказа любимец на Елза Парини и дори си има собствено шоу за травестити. Изключително е известен в тези среди – познат е като Мис Виктория.

 

 

Реакцията на Мартин

 

 

„Да! Работил съм и като артист, както много други момчета и момичета на моята възраст. Харесва ми да работя като модел и за всичко имам пълната подкрепа на семейството и приятелката ми. За мен е важно мнението на специалистите, на всичко друго гледам с усмивка” – заяви Мистър София по повод коментарите около травеститските шоута.

 

 

От модната му агенция FH1пък го похвалиха, че е 6 пъти републикански шампион по плуване в различни възрастови формации. Носител е и на сребърен медал от Европейско първенство и притежател на Републикански рекорд от щафетно плуване.

 

 

Евала, лошо няма! Нито пък имаме против хората с различна сексуална ориентация. Но досега никъде в регламента на мъжките конкурси за красота не се е споменавало, че могат да участват и Мистър Гей. По същата логика следващият Мистър България спокойно може да е спечелен от жена.

 

 

Милослава Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си