Ето кой БГ хотел грабна златен медал

Български хотел бе отличен със златен медал на 30-тото международно изложение за Спа и туризъм. Столичният комплекс Витоша Парк Хотел получи златен медал в рамките на изложението, научи HotArena.net. 
Комплексът отнесе приза за ”Най-добър 4-звезден градски хотел за 2012 г.”. А организаторите на събитието съобщиха, че награждават комплекса за отличната му почивна база и непрекъснато развитие.
От управата на хотела споделят, че продължават да се развиват и се стараят да предложат на клиентите си не само удобства и комфорт, но и най-качествените услуги, като заимстват най-доброто от световни практики в хотелиерството и ресторантьорството.
Борислав Аврамов, генерален мениджър на хотела, също така споделя, че се гордее с факта, че разполага с квалифициран и мотивиран екип, високо оценен и от клиентите на хотела.
„Зад гърба си имаме богата история и стабилна основа, а пред нас стой безкрайния път на усъвършенстването.“, казва мениджърът на комплекса. Той също така споделя, че освен с перфектните си хотелски услуги, Витоша Парк Хотел се гордее и като домакин на редица престижни корпоративни и светски събития.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си