Защо всички обичат Софи Маринова?

Безспорен факт е, че във фолк бранша у нас изпълнителите не се обичат много. Дори често да твърдят, че нямат проблем един с друг, тайничко, а понякога и явно, си завиждат и пускат грозни слухове, за да навредят на чуждия имидж. Не така стоят обаче нещата при Софи Маринова. Всички обичат ромското славейче и рядко името й се забърква в скандал.

 

 

Нещото, с което Софка трябва да се гордее, е, че не привлича светкавиците върху себе си, за разлика от много свои колежки, които винаги се забъркват в абсурдни каши. И макар името на Маринова да не изскача отвсякъде, както това се случва с много певци, плеймейтки и т.н., тя успява да задържи вниманието на почитателите си. Естественото й държание и чувството й за хумор са само част от положителните й черти. Освен това изпълнителката винаги е усмихната и има уникален глас. В свои интервюта признава неща от детството си, за които други хора биха си мълчали, но Софка трудно пази в тайна каквото и да било. Преди време в предаването „Панаир на суетата“ например пред водещата Албена Вулева тя заяви, че като малка е крала кабели с братята си.

 

 

В „Шоуто на Иван и Андрей“ пък си призна, че си е направила нови устни с „хереонова“ киселина, или иначе казано с хиалуронова киселина.

 

 

„Ама на мен като че ли малко са ми слагали. Другия път искам да ми виси като на Анджелина Джоли“, заяви певицата пред превиващата се от смях публика.

 

 

Предлагаме ви да видите три забавни видеа с участието на Софи Маринова, която днес е рожденичка. Приятно гледане!

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

2 thoughts on “Защо всички обичат Софи Маринова?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си