Кои известни личности са извършвали ритуални убийства?

Редакторска плесница

 

 

„Ритуалните убийства” на животни са ни заложени още от праисторически времена. Днес те вече не се извършват, за да нахраниш семейството, а ей така – за кефа.

 

 

Скъп спорт е ловджийството, но не и за родните звезди. За тях не е проблем да си купят най-тузарската ловджийска пушка и да се оборудват от главата до петите с ловно снаряжение – последен писък на модата.

 

 

Слави Трифонов

 

 

Гологлавият шоумен е един от запалените любители на ритуалните убийства на животни. Използва специална пушка – “Браунинг”. Само за нея Слави се е изръсил 10 000 лева, писа столичен седмичник. Освен това, Дългия не ловува къде да е, а в прочутия ловен резерват “Шерба”. След трофеите му са благородните елени. Наскоро дори бил забелязан заедно с президента Първанов да отстрелва дивеч по приятелски в „Студена”.

 

 

Президентът Първанов

 

 

Като стана дума за държавния глава, не можем да не споменем и неговото увлечение по „ритуалните убийства”. Преди време Георги Първанов дори бе замесен в скандал, след като плъзна слух, че е убил архар – защитен от „Червената книга”. Президентът отрече да е отстрелвал планинския овен, но съмнението остана.

 

 

Ути Бъчваров

 

 

Ути също е запален авджия и никога не го е крил. Мистър „Вкусно” винаги е твърдял, че обожава този спорт и за него това по никакъв начин не прави авджиите масови убийци.Той е типичният ловец на пусия и си пада по „ритуалните убийства” на глигани.

 

 

И накрая – както казва премиерът Бойко Борисов – този, който поне веднъж в живота си не е заклал прасе, не е истински мъж!

 

 

Милослава Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Кои известни личности са извършвали ритуални убийства?”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си