Капризите на Мария: Сватба за милион и гъзарски апартамент

 

Редакторска плесница

 

 

„С мъжа ми може да ме разделят само изневяра и финансови проблеми.” Това категорично заяви фолк певицата Мария в началото на брака си с Димитър Андонов. Е, случиха се и двете и чалга дивата, по-известна като Мара Отварачката, заряза мъжа си.

 

 

Меркантилната изцепка на Мария не само доказва, че за нея брачният закон „В здраве и болест, в бедност и богатство” не важи. Доказва също и че капризите на певицата са голяма лъжица за устата на повечето богаташи у нас.

 

 

За да си с Мара Отварачката, трябва да си мултимилионер. Новото й гадже Християн Гущеров долу-горе се вписва в тази категория. Стига гладната човка на Марийчето да не разори и него.

 

 

300 бона за ЧРД

 

 

„Мара Отварачката лапна 300 бона за ЧРД”, писа в. „Всеки ден” в новия си брой. Изпълнителката на „Искаш да ме имаш” е получила грандиозен подарък за 30-ия си юбилей, който е след два дни. Жилището, с което Християн Гущеров дарил певицата, струва над 200 бона и се намира в баровски столичен квартал край бул. „България”.

 

 

Домът е изцяло обзаведен с луксозни мебели по вкуса на милионерското синче, а Мария вече се нанася в него.

 

 

Това е само част от големия дар. Освен това, Гущеров й обещава уникална промоция за новия албум, която щяла да я изстреля на върха. 60 хиляди лева кихнал за нея богаташът.

 

 

Сватба за милиони

 

 

Ако сватбата на супербогаташите Миньо Стайков и Ветко Арабаджиев за 500 000 лева ви се струва грандиозна, помислете пак! Цел номер едно в живота на Мария била да надхвърли тази сума и да организира церемония за 1 милион лева, пише „Всеки ден”.

 

 

„Мария сякаш е полудяла от приказките колко е била грандиозна сватбата на милионерските дечица край морето. Нали изтекоха информации, че целият масраф е излязъл около половин милион. Сега идеята е сватбата на Марчето да е двойно по-скъпа, за да се чуе за нея и отвъд океана. Подобна церемония не се организира лесно. Едва ли влюбените ще чукнат кристални чаши в първите месеци от годината, но през лятото може и да има ново светско събитие на годината, за което да се говори до края на света през декември”, разкри колега на Отварачката от „Пайнер”.

 

 

А Мария, като си навие нещо на пръста, го постига. Кеф ти апартамент за 200 бона, кеф ти сватба за милиони, кеф ти червив от пари мъж.

 

 

Милослава Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си