Ето защо Анелия е най-обичаната българска певица

 

 

„Анелия заслужава да бъде певица на годината. Тя винаги със своите песни е доказвала, че е много трудолюбив човек с голям талант, чаровна жена и човек с много вътрешна красота. С тази награда тя ще застане там, където трябваше да бъде много отдавна.”

 

 

Това е един от многото позитивни коментари, които четем в интернет за една от най-обичаните български певици.

 

 

Певица на годината

 

 

Изпълнителката на „Така ме кефиш” бе обявена за Певица на годината след интернет гласуване. Класацията се проведе на сайта HotNews.bg, където повече от 30% от гласувалите дадоха вота си за красавицата и я определиха за най-добрата певица на 2011 година.

 

 

Това не ни изненадва, тъй като само в рамките на една година Анелия направи няколко хита, които бяха и най-харесваните песни. „Така ме кефиш”, „Проба-грешка” и „Игри за напреднали” бяха едни от най-слушаните парчета през изминалата 2011-а.

 

 

Това се случва за втора поредна година. Припомняме, че през 2010 г. Анелия отново получи най-ценната награда – признанието на своите фенове. Във Фейсбук се проведе допитване за най-добър изпълнител на 2010 г., където безапелационно спечели сексапилната Анелия.

 

 

„Детето ми е преди кариерата”

 

 

Анелия обаче не е от обикновените фолк певици. Тя никога не се е доближавала до добре познатия стереотип на чалга изпълнителките. Интелигентна, с тънко чувство за хумор, много емоционална и здраво стъпила на земята, Анелия знае какво е най-важното за нея. „Детето ми е преди кариерата”, винаги е отбелязвала изпълнителката.

 

 

И въпреки че поставя дъщеря си Ивон на първо място, тя успя да се издигне до върха и да не слезе оттам години наред. Рядко срещани са жените, които успяват да съчетаят двете неща толкова успешно.

 

 

„За мен е важно да остана в сърцата на хората, защото всяко едно нещо е преходно. Важна е музиката, която правя, песните ми и моята кариера, която градя толкова години с много любов да остане вечна. Не правя нищо на всяка цена. Наградите са огледало на успехите на един изпълнител, но за мен е важно да остана във времето – това е моята цел”, откровено сподели Анелия преди време.

 

 

Стела Йорданова

 

 

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си