Как от обикновена певачка Преслава стана най-красивата българка?

 

Редакторска плесница

 

 

Петя Колева още не е завършила средното си образование, когато има една мечта – да бъде детегледачка в Германия. Днес тя вече се казва Преслава и освен за най-успешна фолк певица, интернет потребители я обявиха за най-красивата българка.

 

 

Тази титла мина през „Осанна-Разпни го”, но харесвана или не – Петя Колева е извървяла дълъг път до Преслава.

 

 

Веднага разбрах, че ще стане звезда

 

 

С тези думи Милко Калайджиев си спомня първата среща с Петя Колева. Тогава тя била обикновена певачка, която си докарвала някой друг лев от бакшиши по кръчмите. Била препоръчвана на Милко от много хора и той се решил да я чуе. Безспорно има талант и Калайджиев решава да запише песен с нея.

 

 

Историята още помни старите клипове на Преслава, където тя е с 20 кг по-едра, с ярко червена коса, големи бузи и с естествен чар.

 

 

Скандали

 

 

Наред с десетките й приписвани връзки със знакови босове от ъндърграунда, разни дядовци и Чичко-паричковци, се откроява един упорит слух. Връзката й с Коко Динев успява да притесни дори майката на Преслава, писа „България Днес”. Пред изданието родителката на певицата разказва колко притеснена била от слуховете и как се нанесла да живее у дъщеря си, за да я следи. „Убедих се, че няма нищо вярно в тези клюки”, казва майка й.

 

 

Наскоро се появиха и снимки на Преслава от близък план във „Всеки ден”. Изданието видя бял прах в носа на певицата и постави под съмнение друса ли се Преслава.

 

 

Трайна следа ще остави и скандалът с разголеното „котенце” на фолк дивата. Преси се появи на участие без бельо, с къса рокличка, под която се виждаше дори G-точката й. Фенове бяха възмутени от пошлото поведение на уж скромната певица.

 

 

Най-красива българка

 

 

Неминуемо тези скандали повлияха на хорското мнение. Неслучайно, когато вчера авторитетна класация я обяви за най-красивата българка, интернет потребители едва не скочиха на бунт. Те не са съгласни „певачка да бъде провъзгласена за най-красива”. „Това, че има десетки пластични операции, ходи без гащи и си показва циците, не я прави най-красива. Егати държавата, щом Преслава носи тази титла”, възмущават се форумци.

 

 

Милослава Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си