HOT! Рачков нацелува Мария пред всички

 
Рачков и Мария разтърсиха мрежата. Двойката, която стана част от формата „Като две капки вода“ за пореден път сгря сърцата на феновете, видя HotArena.net.
Двойката за първи път си позволи да даде израз на чувствата си на сцената. И така страстно демонстрираха чувстваха си, че оставиха феновете със зяпнала уста.
Двамата са любимата двойка на България, но никога не са си позволявали да навират най-личните си моменти в очите на хората! Те не са като двойката „Алисия/Михайлов”, които държат да занимаят цялата общественост с демонстрациите си на нежност в мрежата!
 
Досега сме ги виждали „особено близо” един до друг само в чалга версията на „Миг като вечност” и популярната реклама на банка. Въпреки това никъде не видяхме повече от театралничене и „сценични” целувки, пишат от kliuki.bg
За сметка на това пък видяното снощи беше „УАУУУУ!” И макар Мария Игнатова доста да се поизложи като Гуен Стефани на сцената, блондинката обра овациите. Особено след като страстния жест на Рачков.
 
Може да се е притеснявала от резила на „Не говори” на „Ноу даут”, но след жарката целувка на Рачков със сигурност е забравила всичко. Който не се притесни, да нацелува любимата си пред всички.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “HOT! Рачков нацелува Мария пред всички”

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си