Емануела, ставаш нагла!

Читателски сигнал

 

Певицата Емануела предизвика гневните коментари на почитателите на фолка. Изпълнителката на „Ара мюзик“ пусна клип към парчето „Пак скандал“, който е копиран изцяло от Мадона.

 

 

Читател на HotArena.net пише:

 

„Пиша Ви, защото ми дойде в повече новият клип на Емануела „Пак скандал“. Тия хора стават все по-смешни и жалки. Този път тотално са копирали Мадона, по-точно клиповете Justify My Love, Vogue и Rain. Бива наглеци и смешници, ама такова жалко и пълно копиране, никъде го няма“.

 

 

 

 

Наистина е факт, че „Пак скандал“ е микс от въпросните клипове на Мадона. Дори самата Емануела е направила опит да копира визията на световноизвестната си колежка. Прическите, гримът и облеклото й са досущ като тези на Кралицата на попа и на модната икона Мерилин Монро

 

 

„Дано сте се сетили да платите на Warner Copyright права над клипа на Мадона, че иначе просто виждам как това девойче се връща да копае картофи на нивата“, пиша форумец.

 

 

„Мадона ще е на върха на щастието, като види, че е изкопирана 1:1 и някой си прибира паричките в джоба. За такова нещо хората влизат в затвора, ама нали сме в България…“, отбелязва друг.

 

 

Вижте за какво става въпрос:

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Емануела, ставаш нагла!”

  1. Защото иначе няма да се сети да гледа нея или клипа и, камо ли да слуша тая тъпа,тъпа, та чак проста песен

  2. Мисля,че не може да се сравнява с Мадона.Защо прави жалки опити?Тази е на светлинни години разстояние от Мадона.Дума за сравняване не може и да става.Да измислят те нови неща,а не да копират.Мадона е артист доказал себе се,като актриса,танцьорка,писателка и певица.

  3. Рико да Слива :))) Мадона не я интересува дали смисъла на клипа на тая овца е бил такъв или не, той все пак е К-Р-А-Д-Е-Н, с каква цел на нея няма да и пука, а да я подпука тая овца за авторски права да видим тогава тъпите чалгарки дали няма да почнат сами да си измислят клиповете 😉

  4. А вие случайно да разбрахте, че Емануела осмива именно масовото копиране, което правят певиците и тя УМИШЛЕНО го е направила 1 към 1? Пък и да не беше търсен ефект, по цял свят се заимства, не е фатално, хубавото си е хубаво, дори и крадено.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си