Гей скандал! Мъжът на Кака Лара върти орална любов с друг! (СНИМКИ)

 
Редакторска плесница
 
 
Шумен скандал се завихри около новото семейство на Кака Лара. Култовата водеща от БНТ съвсем наскоро се омъжи и си роди детенце, а новият й мъж май ще излезе не толкова мъжествен.
 
 
Веселин Сивков бе щракнат в скандални порно сцени с… мъж! Снимките са публикувани в ”Уикенд” и бързо обиколиха интернет пространството. Според изданието на някои от скандалните фотоси Сивков прави орална любов на партньора си. Ние публикуваме цензурираните версии.
 
 
Семейства в разврат
 
 
Не е ясно дали Кака Лара е знаела за гей наклонностите на мъжа си. След тежкия си развод с журналиста Владимир Береану, водещата се преориентира към младо гадже. Операторът Сивков и Кака Лара имат дъщеричка на 1 годинка, което очевидно не пречи на Веселин да й изневерява. И с жени, и с мъже.
 
 
Още в началото на връзката им се шушукаше, че Веселин Сивков не е от най-верните. Местната клюка го свързваше с девойка от частна телевизия, с която кръшкал на Лара.
 
 
Снимките с друг мъж в леглото обаче минават всякакви граници. Не е ясно кой ги е пуснал, но вулгарните сцени със сигурност не са присъщи на мъж, който наскоро е станал татко.
 
 
Скандалът около мъжа на Кака Лара избухна малко след друга порно сензация. Както HotArena.net писа, съпругата на актьора Фахрадин Фахрадинов лъсна в горещ порно клип! Кадри от видеото публикувахме в рубриката „Интимно”. На тях се вижда ясно как жената на Фахрадин прави фелацио на мъж в кола.
 
 
Владимира има дете от друг мъж, а тези дни плъзна слух във Фейсбук, че с Фери вече са разделени. Вероятно заради порно скандала.
 
 
М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

4 thoughts on “Гей скандал! Мъжът на Кака Лара върти орална любов с друг! (СНИМКИ)”

  1. Цензурирана версия дали звучи като преструвка,значи имало снимки дето се вижда как прави нещо :О

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си