Секс изцепките в ефир шокираха зрители

 

Редакторска плесница

 

 

Секс, цинизми, голотии и перверзии. От това е заобиколено обществото ни – логично, това дават и по телевизията. СЕМ настръхва всеки ден не само при вида на Деса Поетесата и вулгарните й изцепки. Много други, уж сериозни предавания, също лазят по нервите на Съвета за електронни медии и накосъм заобикалят правилата.

 

 

Днес медиите гръмнаха с новината, че СЕМ издърпал яко ушите на Слави Трифонов заради секс изцепките на Деса Поетеса. „Имаме оплаквания от зрители заради „сексуалния натурализъм”, особено в т.нар. актьорски вечери в това предаване”, обясни пред „Труд” председателят на надзорниците доц. Георги Лозанов.

 

 

Все пак, сценаристите на Слави слагат червена точка, когато актьорът Виктор Калев заговори цинизми, пък и предаването се излъчва след 22.30. Въпреки това, от СЕМ са решили да се заядат с „Шоуто на Слави” и не е изключено да има санкции, за да угодят на шокираните зрители.

 

 

Гала мачка пенис

 

 

Какво да кажем тогава за „образователния” епизод в „На кафе” вчера (14 февруари), когато за ужас на консервативните зрители водещата Гала започна да мачка гол пенис. Разбира се, това беше макет, а идеята – да покаже на зрителите как се слага презерватив. Това обаче се стори прекалено вулгарно на зрители на предаването.

 

 

„Какво го е стиснала с два пръста и го гали този член, все едно не е хващала пенис никога през живота си!”, „Можеха да не използват толкова реалистичен макет, все пак е рано сутрин”, възмущават се лелки по форумите. Май и тук трябва да играят шамарите на СЕМ?!

 

 

No sex

 

 

А колко еротични предавания бяха спрени от ефир и повече никога не видяха бял свят именно заради секс изцепки, подразнили зрителите?! Така например „Градски легенди” по ТВ2 с водеща Анн-Джи бе свалено заради обсъждани теми като секс играчки, белезници и камшици. Това шокирало незадоволените стари моми пред телевизора и веднага сигнализирали на СЕМ за „простащината”.

 

 

Затова някакси ни се стори комично СЕМ да прави забележка заради скечовете на Слави Трифонов, а в същото време да мълчи за секс изцепките на Гала рано сутрин. Като ще е гарга, да е рошава! И Господари на ефира не си поплюват! И „Комиците”. И „Пълна лудница”. Всички под ножа!

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

5 thoughts on “Секс изцепките в ефир шокираха зрители”

  1. И преди 10-12 години съм гледал в сутрешни блокове такива макети и презервативи, не мисля, че е чак шок, в днешно време всеки е доста образован.

  2. Oт какво се стреснали лелките не разбрах…От презерватива ,от макета ,или от начина по който Гала е държала макета и е слагала презерватива…Лелки които имат интернет и пишат по форумите да се стреснат от такова неще…Не ми се вярва

  3. ами дайте само за турски сериали да се говори в предаванията, тогава сигурно ще са доволни !!!

  4. Да, те затова децата на България правят 2 аборта до навършване на пълнолетие, щото е мнооого забранено да се показва слагане на презерватив, или презерватив, или пенис, затова отиват от първа ръка да се учат.

    Ей това се казва идиотщина.

  5. Като ви чета шантавите коментри, то на вас посред бял ден порно да ви пуснат по националната телевизия ще ви е все тая. После телевизийте били виновни! Народа полудява от думата СЕКС… Съобразявайте се бе, имате деца, родители , баби дядовци! Срам нямате!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си