Нова мода! Пухкави мадами превземат рекламите

Те са красиви, известни и… закръглени. Пухкави топ модели все повече изместват хилавите манекенки, които пред последните десетилетия крачат по модния подиум видя HotArena.net.
 
 
Приятно закръглените модели са най-новия хит в Германия, където все повече фирми залагат на тях за рекламите. Вместо свръх слаби красавици с идеални пропорции редица търговски вериги се надпреварват да ангажират закръглени модели.
 
 
Новата мода е заляла страната, а при това не само дамите, но и господата със закръглена талия се лансират успешно. И колкото и да е невероятно стават все по-популярни.
 
 
28-годишната Силвана Денкер е висока едва 1,77, но тежи цели 85 килограма. Преди години достига дори 110. Всичко се променя за нея, след като се качва на подиума и сваля 35 килограма.
 
„По-рано имах съмнения, но сега си мисля – защо да продължавам да отслабвам. Наскоро за една поръчка в Дания ми се наложи да кача пак 5 килца“, споделя Силвана.
 

За нея най-важното е, че може да бъде пример за обикновените жени. И не се притеснява от фигурата си.
 
 
Силвана не е единственият модел с внушителни пропорции, който успешно се изявява в света на модата. Съпругата на актьора Крис Нот Тара Уилсън също е сред най-известните и пищни модели, пише „България днес“

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си