Защо Карбовски е основният заподозрян за нападението над Багата?

 

„Проклятието „Карбовски” застигна Багата”, „Мартин Карбовски виновен за покушението над Багата”, „Благой Иванов прокълнат от Карбовски” – това са само част от заглавията в жълтите медии. Те плъзнаха минути след инцидента с ММА бореца, а още по-фрапиращото е, че зрители са убедени в съществуването на синдрома „Проклятието Карбовски”.

 

 

Защо Карбовски?

 

 

Припомняме, че Благой Иванов е в критично състояние, след като през уикенда бе намушкан няколко пъти с нож. Той е участвал в сбиване в столичен клуб, като според една от версиите е нападнат от хората на Дъмпела – представител на люлинския ъндърграунд. Една от раните е непосредствено до сърцето, а друга е засегнала белия дроб. В момента състоянието на Багата е стабилизирано, но все още има опасност за живота му и е на командно дишане.

 

 

Всичко това се случва само седмица след като самбистът гостува на Карбовски – журналиста, за който дори британският вестник ”Гардиън” се съмнява, че е прокълнат. Цифрата на вече покойните му гости ще наброи 10! Според запознати участници в „Отечествен фронт” или „Директно: Карбовски” мрат като пилци заради Проклятието „Карбовски” . В това число влиза и покойната Васа Ганчева.

 

 

И ето че само седмица след гостуването на Багата, неговият живот увисна на косъм.

 

 

При Карбовски обаче всяка седмица гостуват поне по двама, които са потенциално застрашени. Почти всички известни личности у нас са минали през студиото на журналиста. Масов мор ли да очакваме сред бг елита?! Трябва ли да се страхуват Валери Божинов, Ванко 1, Николета Лозанова, Иван Христов и още много, много други?

 

 

Някъде дебне убиец

 

 

И докато по форумите Карбовски е основният заподозрян за нападението над Багата, някъде дебне убиец на свобода. Защото този, който е наръгал самбиста, е целял да го убие и утре може да посегне на друг живот. Защото мистерията тук не е около едно проклятие, а как при толкова свидетели и камери, нападателят още е неизвестен.

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Защо Карбовски е основният заподозрян за нападението над Багата?”

  1. to e qsno,4e trqbva da zadyrjat istinskiq izvyr6itel,noo mai naistina ima takova proklqtie-SAMO SEDMICA SLED KATO GOSTYVA MU SE SLU4VA TOVA….I TO4NO MU KAZA DA VNIMAVA PO ZAVEDENIQTA

  2. От ей такива малоумници като тая идват една голяма част от простотиите в нашата малка и проста страна….

  3. V predavaneto Karbovski go predupredi za dovijdane

    Nai -tupoto e che predi da si tugne karbovski go predupredi da vnimava, da ne se zaqjda, che iska li da go biqt..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си