Вижте звездите ПРЕДИ И СЕГА!

Много от фолкаджийките у нас претърпяха голяма метаморфоза през годините. Особено някои от тях от Пепеляшки успяха да се превърнат в принцеси. Ветеранките във фолка много добре помнят, че в зората на чалгата нямaше силикон и екстеншъни, пише в. „Телеграф“.

 

 

Кои наши звезди се промениха най-много?

 

Емилия

 

В началото на кариерата си Емилия беше с… розова коса. Не залагаше много на външния си вид и на старите й клипове можем да я видим с мрежести блузи и изгоряла от перхидрола грива. Днес изпълнителката е блондинка и е една от най-привлекателните жени в бранша.

 

Анелия

 

Анелия също се промени много. Преди години мацката излизаше на сцената я с кецове, я с кубинки. Днес обаче е елегантна дама, която предпочита високите токчета. А от катраненочерните й коси вече няма и спомен…

 

„Аз самата не знам как стигнах от момичето с кецове до елегантна дама. Човек винаги има нужда от промяна. Аз се чувствам отлично така“, казва Анелия.

 

Глория

 

За разлика от повечето си колежки, Глория винаги е била стилна и никога – прекалено разголена. Преди беше доста пухкава, но вече се радва на стройна фигура. Издава, че от 6 години насам спазва специална диета.

 

Мария

 

От някогашното невинно момиченце няма и спомен. Мария наблъска тялото си със силикон, като според някои фенове на чалгата е прекалила с количеството в устните. Певицата няколко пъти смени и цвета на косата си, като днес носи актуалния червен цвят.

 

Алисия

 

След като се събра с вече бившия си любим Валери Божинов, Алисия се сбогува с дългата си коса. Имаше период, в който дори беше заприличала на Виктория Бекъм. В началото на кариерата си тя бе с червена коса, а днес е апетитна блондинка.

 

Галена

 

Според някои чалга фенове преди години Галена е приличала по-скоро на танцьорка, отколкото на певица. След като се събра с Галин обаче, изпълнителката започна да залага на скъпи тоалети и дори бе обявена за най-голямата новаторка в попфолка.

 

Камелия

 

Камелия винаги е излъчвала сексапил. При нея няма кой знае каква промяна, но едно не може да й се отрече – колкото повече остарява, толкова по-привлекателна става. Както преди години, така и днес Ками е мечтата на всеки мъж.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Вижте звездите ПРЕДИ И СЕГА!”

  1. Ne trqbva da prenebregvame fakta 4e togava i momi4etata bqha prosto na po 19-20 godini.A i vremenata bqha drugi.Za godinite si modata se promeni dosta.Pomnq 4e za onezi godini te pak bqha moderni i s dobra viziq.
    Promqnata e otricatelna samo pri Mara koqto ot simpati4no murgavo minion4e,se prevarna v ne6to koeto ne znam kak nqkoi moje da haresva.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си