Изненада! Вижте как ще живеят звездите в „Къртицата“ (ПЪРВИ СНИМКИ)

Фитнес зала, плувен басейн, собствен гардероб, специални храни и музикални инструменти. Това са само част от изискванията на звездите, които ще участват в „Къртицата“, разбра HotArena.net.
Мислите си, че ще живеят в палат? Ето какво ще обитават знаменитостите през следващите три месеца. Високобюджетното риалити на ТВ7 ще предложи на съквартирантите всичко друго, но не и удобства.
 
Звездите и този път не изневериха на имиджа си и предявиха най-различни претенции за трите месеца., в които ще живеят в изолация от външния свят, съобщават от пресцентъра на продуцентите.
 
Междувременно Базата посрещна първите живи същества, които ще станат част от най-мащабното приключенско риалити в България. Две прасенца, риби в езерото, кокошки и петел са само част от животните, които ще обитават базата.
 
Звездите в шоуто – рапърът 100 Кила, Азис, Николета Лозанова, Рут Колева, Емануела, Кирил Ефремов, Божидар Искренов-Гибона, Жени Калканджиева, Деян Неделчев — Икебаната и Денис Родман, както и останалите участници ще трябва да се научат да съжителстват с тях като част от многобройните изпитания от престоя им в Базата.
 
Всеки от 19-те участници вече е в пълна изолация в хотел в София и се приготвя за предизвикателството, което му предстои, като дори не подозира, какво всъщност го очаква, пишат от hotnews.bg.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Изненада! Вижте как ще живеят звездите в „Къртицата“ (ПЪРВИ СНИМКИ)”

  1. Eми да тя ако Николета харабия си мисли , че някой ще й плати 200 хиляди лева да й гледа оригиналните дрешки на Долче и Габана , жестоко се е объркала.. Не знам нея колко я възбужда неизвестното , ама ако я забият при кокошките ще получа вътрешен оргазъм. Не че изобщо ще гледам това предаване , нищо свързано с Азис и Николета не искам да гледам , защото единственото нещо в устата им е Алисия… Така че 1 час да гледам как циганчетата злобеят и се фукат не мисля да губя , а и нали същото е при Карабовски ..

  2. дали ще е различно продължението????

    ЕДИН ДЕН ОТ ЖИВОТА НА НИКОЛЕТА ЧАСТ 1 Николета се пробуди, усмихна се, а усмивката й озари целия свят. Погледна спящият до нея с електронна цигара в устата Валери и разбра колко е щастлива. Очакваше я нов ден,изпълнен с шопинг, хипокси процедури и статуси във ФБ. По бейбифона се чу детски плач. Това помрачи настроението на Николета, защото я накара да си спомни, че има дете и че уволни бавачката. Тя врътна копчето на бейбифона и плачът заглъхна. Малката Никол можеше да почака няколко часа. Николета стана от леглото, седна пред огледалото и му заговори с нежен гласец: – Огледалце, Огледалце от Swarovski, кажи не съм ли най-интересната и нашумяла випка в България. – Огледалцето не й отговори, но се надяваше по-скоро да се гримира, че не обичаше да я гледа така. Николета се замисли: ‘Какъв статус да си напиша днес във ФБ? Трябва да е нещо оригинално, за да ми го публикуват в дира. Сетих се. Василка вчера ми даде готина идея. Да разтълкувам по нов начин моите инициали Ni Lo, които не означават..

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си