ПРОКОБА! Кой уби фаворита на „България търси талант”?

 

Редакторска плесница

 

 

Прокоба тегне над риалити шоутата в България. Поредният злокобен пример за това се оказа „България търси талант”. Шоуто бе почернено от смъртта на най-харесвания участник. Дни след изпълнението на силов номер, 79-годишният Никола Танев почина от инфаркт.

 

 

Дали трябва да виним шоуто за смъртта на бай Никола, или всеки сам решава какъв риск да поеме за слава? Доколко продуцентите премерват риска от подобно риалити шоу и предупредени ли са участниците за опасност от летален изход? Тежи ли една смърт на съвестта на продуцентите?

 

 

И ако смъртта на Никола Танев е поредната, дали ще е последната? Дайте мнение в анкетата!

 

 

Последен талант

 

 

„На 80 години човек може да бъде толкова здрав, колкото на 20”, убеден беше бай Никола. Яви се в „България търси талант”, продуцирано от Магърдич Халваджиян, със силов номер. Правеше 40 набирания на лост отведнъж. Стремеше се към 60 – колкото е правил като млад. Той се чувстваше истински щастлив от участието си. Само жена му се противяла, била му сърдита, че на толкова години се претоварва. И е имала право да му се сърди.

 

След поредица от тренировки за минаване на личния си рекорд, Никола Танев получава инфаркт и си отива.

 

 

Да НЕ оцелееш в Сървайвър

 

 

53-годишният Нончо Воденичаров също като Николай Танев не издържа на претоварването. По време на една от игрите в четвъртия сезон на предаването, певецът получава масиран инфаркт.

 

 

Дълго време след това се водят спорове кой е виновен за нещастието и направили ли са всичко възможно Нончо да е спасен. Трябвало ли е все пак продуцентите да съобразят игрите според възрастта на участниците?

 

 

Обесено на катерушка след „Страх”

 

 

Преди 3 години продуцентът Магардич Халваджиян изпадна в тежка депресия. Той не можеше да си прости, че заради негово риалити шоу, 13-годишно момченце намери смъртта си. Малкият Мартин от Козлодуй искаше да покаже на приятелите си какво правят участниците от „Страх”. Децата на детската площадка често се опитвали да разиграят номерата от риалитито, макар да са твърде опасни.

 

 

„Ще ви покажа този номер за последно! Той е най-страшният”, казал Мартин малко преди нещастния инцидент. Обесва се с метално въже на катерушката…

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си