Само в HotArena! Вие сте НАГЛО подведени да гласувате за Софка

 

Редакторска плесница

 

 

На скандална дискриминация са станали жертва повечето от участниците в Българската Евровизия, научи HotArena.net. И този път не става въпрос за етническа дискриминация или за скандал с купени ромски гласове.

 

 

Става въпрос за начина, по който бяха представени участниците за Евровизия пред зрителите. За измамата сигнализира пред репортер на HotArena.net Светльо Христов – един от участниците.

 

 

„Направи ми впечатление, че във видеоматериала, който се пуска за гласуване на зрителите, някои изпълнители са толерирани за сметка на други. Така например на Софи Маринова, ДесиСлава и други пускат студийните записи на парчетата им. В същото време моята песен се представя пред зрителите от изпълнението на живо в БНТ”, разкри Светлозар.

 

 

Излиза, че по този начин зрителите са били подведени, като са слушали изчистените, обработени и съвършени студийни записи на Софка, сравнявайки ги с изпълненията на живо на останалите изпълнители.

 

 

„Така зрителят си казва: „Я виж, колко добре пее момичето”, като слуша Софи или Десислава. А за този, чиито материал е от запис на живо, си мисли, че не звучи добре. И с право – като знаем какво е озвучаването в БНТ”, разсъждава Светльо Христов.

 

 

Той твърди, че никой от организаторите на Евровизия не се е допитал до него в какъв вид иска да се излъчва материалът за гласуване. „Не знам дали с това е нарушен регламентът, но аз също бих искал да излъчват монтирания и изчистен мой запис. Това си е чиста проба дискриминация”, възмущава се Христов.

 

 

И е прав! Зрителите трябва да имат ясна представа как и за какво гласуват, когато дават вота си. И какво чуват ушите им!

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си