Зрителите възмутени! Денис Родман крещи и обижда жените в “Къртицата”

Поведението на американската звезда все повече изкарва извън релси и участниците, и зрителите на шоуто
 
Денис Родман отново вбеси всички с арогантното си и безцеремонно отношение спрямо участниците в “Къртицата” и по-конкретно към дамската част. След като по-рано днес стана ясно, че баскетболистът късно снощи се е напил и е трошил инвентара в базата на шоуто, тази вечер бяха излъчени кадри как американецът крещи на някои от хората в шоуто.
 
На забележката на Рут Колева за поведението му, Родман отвръща с крясъци и обиди, които възмутиха зрителите пред малките екрани. “Какъв е този, за какъв се мисли?” възмущават се феновете. Допълнително напрежение внесе и факта, че никой не се намеси, за да защити певицата от агресията на баскетболиста, пишат от kliuki.net.
 
Това обаче не беше единствената изцепка на американеца. След като снощи се напи и налетя на три от жените в базата, днес Емануела разкри скандални подробности около поведението на баскетболиста. “Викаше ме при него в джакузито и ми правеше неприлични предложения” разкри самата певица пред част от участниците.
 
Всичко това разяри не само хората в шоуто, но и зрителите пред екрана. Във форумите феновете масово искат баскетболиста да бъде изгонен, за да престане да се излага и да тормози всичко около него.
 
Дали извиненията и оправданията, които Родман тази вечер поднесе в живото студио към всички, ще омилостивят зрителите и участниците? Предстои да разберем.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Зрителите възмутени! Денис Родман крещи и обижда жените в “Къртицата””

  1. Слагайте поне в категория Любопитноинтересни новини, които не са свързани с чалга, риалити и т.н. Тях можем да ги прочетем навсякъде, нали искате да сте уникални. Май не ви се получава

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си