ИСТИНАТА! Защо свалиха Господарите и Пълна лудница?

 

„Господари на ефира” и „Пълна лудница” вече няма да се излъчват от бТВ. Това съобщиха от bTV Media Group, а като причина изтъкнаха „неспазване на дължимата по договорите прецизност в отношенията между двете страни”. Пиарката на медията наблегна и на факта, че рейтингът на двете предавания бил нисък от доста време насам, но въпреки това от бТВ спазвали прецизност.

 

 

За всички стана ясно, че причината за внезапното отстраняване на комичните шоута се крие накъде по-дълбоко.

 

 

Цензура

 

 

От продуцентската къща„Глобал вижън”, която държи предаванията, не скриха, че е имало опити за цензура. Цели разследвания на „Господарите” са били спирани, защото засягали интересите на телевизията, техни рекламодатели, както и политически… приятели.

 

 

Върхът бил цензурата на последния репортаж, за който обаче така и не се уточни какъв е бил. По форумите се коментира, че бТВ „обслужва” БСП и е телевизия на Първанов, докато от „Господари на ефира” не били съгласни да му свалят шапка. В „Пълна лудница” също нарушавали „неписаните правила” в бТВ.

 

 

Пари

 

 

Чутовен скандал се разразил и заради финансови проблеми. Според „България Днес” бТВ драстично окастрил бюджета на предаванията за сметка на хитовия сериал „Стъклен дом”. От „Глобал вижън” пък настоявали за 30% от рекламните постъпления – нещо, което от бТВ отказали категорично.

 

 

Малък рейтинг, много скука

 

 

Като друга причина се изтъква затъпяването на „Пълна лудница” и „Господари на ефира”. Зрителите заливали форумите с негативни коментари относно двете предавания и рейтингът паднал главоломно.

 

 

Разбира се, не са малко и позитивните отзиви за предаванията. „Гледах бТВ единствено заради „Господарите”, но повече ще забравя за тази телевизия”, коментират зрители след свалянето.

 

 

 

Продуцентът Магардич Халваджиян обеща да разкрие всичко на пресконференция другата седмица. Но дали ще научим цялата истина?

 

 

Стела Йорданова

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си