Виж как анорексията съсипва родните звезди! (СНИМКИ)

 

Редакторска плесница

 

 

Наричат анорексията доброволната гладна смърт – болезнено умираш в името на стройната фигура. Тази стройна фигура обаче скоро се превръща в отблъскваща грозна картинка от кожа и кости. Зловещо е!

 

 

Казват, че анорексията ходи най-често по звездите – освен заради манията им по отслабването, болестта ги застига и заради стреса и напрежението. Родни знаменитости признават, че са се разболели от анорексия след лични проблеми и душевни разстройства. Други обаче така и не си признават, че имат проблем.

 

 

Преслава

 

 

Такъв е случаят с фолк певицата Преслава. Както HotArena.net наскоро писа, изпълнителката на „Водка с утеха” страда от булимия. Нейни колежки са силно притеснени, че певицата повръща всичко, което похапне. Дотам се е довела след поредица от драстични диети, които я довършили.

 

 

Други медии пък писаха, че Преслава е преминала към тежката фаза на булимията – анорексията. В действителност помним фурията като доста по-закръглена, докато днес е слаба до неузнаваемост. Вече няма нищо секси в слаботелесното й тяло и изпитото й лице.

 

 

Илиян Никълъс

 

 

Българският топ модел, който спечели преди време титлатаBest child model of the world,е един от малкото, които признават за заболяването си, писа ШОУ. „Бях станал 45 кг. Насъбраха ми се много емоции и просто спрях да се храня”, разказва Илиян Никълъс. За щастие, сега вече е добре – тежи 55 кг и отново се снима като модел.

 

 

Славена Вътова

 

 

Слуховете, че е била болна от анорексия, не се потвърдиха, макар че Мис България призна за проблеми с килограмите. „Бях грозна гледка, наистина. Подложих се на сбъркана диета и затова се получи така, но не съм била болна от анорексия”, уверява Славена Вътова. Все пак на снимките изглежда точно като такава.

 

 

Елена Станулова

 

 

Дъщерята на Искра Радева имаше същия проблем. Нейни колеги от Министерството на транспорта разказват за постоянните й жестоки режими за отслабване и голяма част от килограмите й са всъщност кубици силикон. Елена Станулова, разбира се, отрича да има хранително разстройство, но запознати са убедени, че страда от булимия.

 

 

Алисия

 

 

Откакто се раздели с Валери Божинов певицата отслабна страшно много. Злите езици веднага заговориха, че страда от анорексия. Слухът не е потвърден, макар близки от обкръжението й да признават, че са загрижени за здравето й. Особено откакто е с Ники Михайлов, постоянно се притеснява за фигурата си. Всеки излишен килограм правел впечатление на футболиста.

 

 

Кокаин с тоалетна хартия!

 

 

Кокаин с тоалетна хартия – това е диетата на звездите! Особено фолк певиците се тъпчат с тоалетна хартия, в която има целулоза. А кокаинът е, за да им дава сили и енергия. Ако не ги довърши гладът обаче, то кокаинът ще го направи.

 

 

Стела Йорданова  

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си