ДОСИЕТАТА Х! Кои родни звезди са виждали НЛО?

 

Близки срещи от третия вид са имали немалко известни личности по света – или поне така твърдят самите те. Знаменитостите не са „мръднали” на акъл, нито имат фикс идея за извънземните. Дори бившият американски президент Роналд Рейгън твърдеше, че е виждал НЛО с очите си.

 

 

У нас астрофизикът от Института за космически изследвания на БАН Лъчезар Филипов попадна в челната десетка на известните личности по света, вярващи в НЛО. Филипов дори твърди, че се е срещал с извънземни.

 

 

Много родни звезди от шоубизнеса също казват, че са виждали извънземни. Вижте кои са те и как са протекли близките им срещи от третия вид само в HotArena.net.

 

 

Камелия Тодорова

 

 

Роднините на Камелия Тодорова били силно притеснени заради манията й, че я преследват извънземни, писа преди време жълто издание. Певицата сериозно си вярвала, че е виждала НЛО и имала панически страх, че ще й навредят. Дори посещавала психотерапевт заради паранормалните си видения.

 

 

Йоана Буковска

 

 

Навръх Великден бременната актриса видя НЛО и го съобщи във Фейсбук. Йоана Буковска призова всичките й приятели на момента да грабнат фотоапаратите и да снимат неидентифицирания прелитащ светещ обект над София по посока Запад. Тя съжали, че няма подръка фотоапарат, но заяви, че това определено не е нито самолет, нито звезда, а нещо много странно. Буковска не скри, че вярва в паранормалните явления, писа „България Днес”.

 

 

Панайот Панайотов

 

 

Естрадният певец Панайот Панайотов пък е пръв приятел с извънземните. Изпълнителят на „Охридското езеро” има вила на Царичина, където катo ден вижда НЛО. „Въобще не ме е страх, те идват и отлитат”, разказва спокойно някогашният любимец на публиката пред Блиц.

 

 

Венета Райкова

 

 

Водещата на „Горещо” пък направо получи послание от извънземните. Когато гост в предаването й бе Елена Логинова, феноменът се свърза с третия вид и предаде съобщение на Райкова. Ели Логинова водеше разкопките на Царичина пред 90-те години и се свързваше с НЛО чрез странен език в писмен вид. В „Горещо” тя отново направи контакт, но този път „зелените човечета” се обърнаха лично към Венета и я поздрави за предаването й…

 

 

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си