Защо Ники Михайлов си събу гащите пред цяла България?!

 

Редакторска плесница

 

 

След като жълтите медии извадиха кирливото бельо на националния вратар Ники Михайлов, той реши публично да довърши комичната картинка.

 

 

Синът на Боби Михайлов лъсна по без гащи в Туитър на колажна снимка, където любимата му Алисия цупи устни: „He’s all mine” (в превод от англ.: „Той е изцяло мой”), пише lifestyle.bg. Какъв е замисълът на колажа и защо Михайлов позира със събути гащи до Алисия, за никого не стана ясно.

 

 

Подигравка

 

 

Повечето потребители обаче приеха жеста на Ники Михайлов като подигравка. Дори феновете на Алисия коментират, че футболистът се гаври в певицата в този колаж. „Можеше да се снима в друга поза до възлюбената си, а не по без гащи. Още малко що ни й се надупи!?”, възмущават се загрижени почитатели на Алисия.

 

 

Подмазване

 

 

След многобройните слухове за изневери от страна на вратаря на Твенте, колажът на Ники малко наподобява „мазнене”. Последната клюка бе публикувана от холандските медии и звучеше доста правдоподобно. Говори се, че след това Алисия и Ники се скарали жестоко. Дали с тази снимка в Туитър Михайлов не се опитва да изкупва грехове?

 

 

Подражаване

 

 

Най-вероятната причина обаче е, че колажът е поредният жалък опит на Ники Михайлов да подражава на Дейвид Бекъм. Преди време Алисия дори сама го бе похвалила, че прилича на футболната легенда, а фолк дивата отдавна се изживява като Виктория Бекъм.

 

 

Подобен колаж бе направил преди време и самият Бекъм. Световноизвестният футболист бе публикувал снимка, на която Виктория позира пред негов билборд и го е хванала за пакета (виж по-долу). Разбира се, славата на Дейвид Бекъм е несъизмерима с тази на родния вратар.

 

 

И в крайна сметка защо Ники Михайлов си смъкна гащите пред цяла България? За нас това остава мистерия! А вие как мислите? Гласувайте в анкетата!

 

 

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си