Нежността на Валери към Никол разстрои Алисия! (Виж какво видео пусна)

Рождения ден на дъщерята на Валери и Николета стана повод не само за празненство в базата на “Къртицата”, но и за поредната възможност плеймейтката да натрие носа на Алисия. Певицата, макар никога да не губи достойнството си, този път не е могла да издържи на трогателната гледка на Валери и Никол, разбра HotArena.net.
 
Близки до звездата издават, че огромната нежност и обич, които футболистът не спираше да демонстрира към дъщеря си, истински са разстроили Алисия, която също има дете от него. Като потвърждение на това самата певица пусна в личния си профил във Фейсбук трогателна видео картинка.
 
Краткото филмче е озаглавено “Малък футболист, който много обича баща си” и показва именно малко момченце, което играе футбол, а после се гушка в баща си – футболист, пишат от kliuki.net.
 
Феновете на певицата веднага заподозряха, че по този начин Алисия споделя болката, че Валери не се отнася с еднаква нежност към двете си деца. Певицата неведнъж е казвала, че футболистът не се интересува от сина си и не прекарва достатъчно време с него, за сметка на новото си семейство.
 
И въпреки, че избягва да се оплаква, изглежда публичните нежности, които Валери демонстрира към дъщеря си, са успели наистина да разстроят певицата.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

1 thought on “Нежността на Валери към Никол разстрои Алисия! (Виж какво видео пусна)”

  1. Не ви ли е срам ?!

    Само че това не е официалната страница на Алисия!Много сте жалки, гаврите се с едно дете и то с лъжливи новини от лъжливи профили!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си