Защо Емануела си пада по секса с млади момчета?

 

31-годишната певица си пада по агнешкото, спор няма. Дългогодишната й връзка с Денис Касъмов доказва това – синът на Виктор Касъмов е с цели 8 години по-млад от Емануела.

 

 

Новото й гадже Никола Стоянов също е първа младост, макар с него да имат „само” 7 години разлика.

 

 

Защо Емануела си пада по секса с млади момчета?

 

 

За разлика от много свои колежки, които все залитат по възрастни чичковци, изпълнителката на „Преди употреба, прочети листовката” все ходи по младото.

 

 

Свежите и зелени момченца, както знаем, го правят по-продължително, винаги са готови и обичат да повтарят и потретват. Кръвта им ври, дето се вика!

 

 

„Не е вярно, че съм с Никола заради възрастта му и затова че прави по-продължителен секс. За пръв път чувам такова нещо. Не са важни годините, а опитът”, отсече Емануела в интервю за „ШОУ”. Тя побърза да добави, че с Никола взаимно се обучават в секса и човек винаги има какво да научи от другия.

 

 

Все пак, фолк певицата не пропусна да изтъкне как 21-годишният й приятел я е зарадвал с чисто нова BMW5-ца. Емануела някак случайно се оплакала на Никола преди 8 март, че колата й се чупи и мечтае за новия баварец. „Явно съм му споменала и той реши да ме зарадва за Деня на жената”, скромно се похвали певицата.

 

 

Никола, разбира се, не е случайно момче. Той не само е на възраст по вкуса на Емануела, но и на джоб. Син е на богати бизнесмени – родителите му внасят перилни препарати и сладкарски изделия.

 

 

Денис Касъмов също е заможно момче, баща му е продуцент на Ара Мюзик, където работи Емануела.

 

 

Освен „крехката” възраст, тлъстият джоб е другата прилика на гаджетата на Емануела. Май певицата си пада не само по секса с младоци, но и по парите им?

 

 

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си