СЕКС аферите на Елена Петрова!

 

Редакторска плесница

 

 

37-годишната Елена Петрова съвсем не прилича на героинята си Боряна Касабова. Докато Бубето е тиха, кротка и вярна съпруга, Елена Петрова е необуздана, измамна и обича да си пийва.

 

 

След като актрисата от „Стъклен дом” изневери на мъжа си Аристотелис Фотилас с по-млад колега, Петрова бе хваната и да шофира в нетрезво състояние. Отскоро пък слуховете носят, че Елена си има нова любов…

 

 

Светлинчо

 

 

Елена и Светлин бяха сгащени от папараци да се натискат по тесните, тъмни улички като тийнейджъри. Гръцкият милионер разбра от медиите, че съпругата и майка на двете му деца му изневерява.

 

 

Но можем ли да я виним? Операторът е далеч по-млад от Аристотелис Фотилас и доста симпатичен! Нищо чудно, че Елена хлътна по него.

 

 

Актрисата и гъркът тръгнаха да се развеждат, но и до ден-днешен Фотилас се дърпа да даде свобода на жена си. Наскоро дори се чу, че й поставил ултиматум – никога да не се омъжва за друг или няма да получи нито стотинка след развода.

 

 

Така Елена Петрова продаде любовта си със Светлинчо и подписа „следбрачното споразумение”. Сега младият оператор знае, че никога няма да може да създаде семейство с актрисата.

 

 

Богат бизнесмен

 

 

Дали заради проблемите около развода, или просто си омръзнаха, но последната клюка носи, че Елена и Светлин са разделени. Според някои операторът бил обиден на къдрокоската, че е продала чувствата им, според други пък Елена просто не може да бъде дълго с един мъж.

 

 

В. „Всеки ден” писа, че Петрова вече се среща с богат бизнесмен, който също бил женен и с деца. Общата им съдба, както и благосъстоянието на мъжа, ги сближава и двамата започват бурна секс афера.

 

 

Докога обаче ще продължи тя, само фурията Елена Петрова знае.

 

 

М. Грозева

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “СЕКС аферите на Елена Петрова!”

  1. Истината

    Почти всички семейства в България преминават през това,но нали тя е известна хайде да я оплюваме!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си