Какво е правил Ники Михайлов с Преслава преди катастрофата?

Вратарят на националния отбор по футбол Ники Михайлов е замесен в смъртоносна катастрофа. Пътният инцидент стана в петък (18 май т.г.) към 5.30 часа сутринта на магистрала „Тракия“, близо до мотел „Църна маца“.

 

 

 

След жестокото меле се появи доста противоречива информация в медиите. Първоначално БНТ съобщи, че джип „Рейндж Роувър“, в който е бил футболистът, е един от катастрофиралите. След това имаше съмнение, че информацията е неточна. От БФС обаче излязоха с обяснение, че колата, собственост на клуба, е смачкана при удара.

 

 

 

Вчера към 11 часа пред колегите от в. „Всеки ден“ пресаташето на БФС Павел Колев казал: „Разговарях с Николай, който отрече да е претърпял такъв инцидент и заяви, че следобед ще тренира с „Левски“.

 

 

 

Броени часове след това изказване обаче от МВР излязоха с обяснение, че има вероятност Ники Михайлов все пак да е бил в „Роувъра“.

 

 

 

Къде е бил Ники Михайлов преди катастрофата?

 

 

Оказва се, че преди катастрофата Ники Михайлов е бил в Пловдив заедно с бившия интимен приятел на певицата Анелия – Мартин Данона. Двамата са забелязани в местния бар „Планет“, а малко след това – в „Планета Пайнер“, където гост-изпълнител е била любимката на футболиста – фолкаджийката Преслава. А дали Мамин Ники е пътувал до Града под тепетата само за да чуе меденото гласче на пайнерката, не се знае. Очевидци твърдят, че известната компания се е забавлявала през цялото време и се е почерпила подобаващо.

 

 

„През цялата вечер валяха поздрав след поздрав за Ники Михайлов и компанията му. С Мартин напуснаха заведението почерпени около 4 часа сутринта“, споделят очевидци пред „Всеки ден“.

 

 

Има ли следи от алкохол и кокаин в кръвта на Ники Михайлов?

 

Близо час и половина след като си тръгва от Пловдив, на автомагистрала „Тракия“ колата на Ники Михайлов се удря в „Опел“, шофиран от 50-годишен мъж. Минути преди да пристигнат катаджиите се появява друга кола, с която футболистът бяга от мястото на инцидента.

 

 

 

„Никога няма да се разбере дали Михайлов е употребил алкохол и наркотици във въпросната нощ, защото бързо е избягал от катастрофата. На него не му е правена обичайната проверка след подобен тип инциденти“, коментират полицаи.

 

 

 

Друг любопитен факт, който заслужава внимание, е, че след ПТП-то шофьорът на футболиста е свалил номерата, прибрал ги и пречел автомобилът да бъде сниман. Има слухове, че зад волана е бил не той, а самият Ники Михайлов, който карал с близо 200 км/ч.

 

 

 

Какви коли потроши Мамин Ники?

 

 

Това далеч не е първият пътен инцидент, в който участва Николай Михайлов. През 2007 година футболистът потроши спортен „Лексус“. Колата, собственост на негов близък приятел, бе със смачкана предница и строшена задна броня.

 

 

Преди известно време червеното „Ферари“ на Мамин Ники също пострада доста сериозно. Някой заля с киселина съкровището на ритнитопковеца, купено за 200 000 евро.

 

 

Във футболните среди се коментира, че миналата година вратарят се е блъснал челно в центъра на София, но за щастие всичко се е разминало само с ходене на автомонтьор. Въпросната кола била купена от автокъща в Милано. Говори се, че такива автомобили карат звездите на „Реал Мадрид“ Кристино Роналдо и Кака.

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

3 thoughts on “Какво е правил Ники Михайлов с Преслава преди катастрофата?”

  1. E tiq bokluci kak nqma da karat takiva koli ,kato tati mu gi e kupil s pari ot danaci na nas rabote6tite hora. Golemiq perukan krade s gaza si ,6tom uspq da go lansira toq varzan 4ar6af i v 4ujbina.

  2. то е ясно,че е карал Н.Михайлов,инаше защо ще бяга!?Ясно е и че му се размина!

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си