ПРОВАЛ ли беше участието на Софка на Евровизия? (Гласувайте)

 

Софи Маринова отпадна от Евровизия. За едни беше очаквано, за други – не, но всички са категорични – ромската перла пя блестящо.

 

 

Тогава каква беше причината за отпадането?

 

 

Кой пък ще гласува за България?!

 

 

Кой пък ще гласува точно за нас? Сърбите ли, македонците ли, румънците ли? Причината за провала на България не е Софи Маринова – и Лейди Гага да беше пяла, пак нямаше да ни изберат. На това мнение са българите, които винаги са имали ниско самочувствие, и смятат, че държавата със слаби позиции като нашата, никога няма да има шанс на подобен конкурс.

 

 

Така е като изпращаме ромка

 

 

Голяма част от нашенци са на мнение, че сме се провалили на Евровизия, защото сме изпратили ромка. Спекулациите относно произхода на Софи витаят още от началото на българския формат. Българите смятат, че ромка няма място в Евровизия и чужденците също ще са предубедени към родната представителка.

 

 

Факт е обаче, че ако Софи се беше класирала, никой нямаше да критикува произхода й и изведнъж всички щяха да я заобичат.

 

 

Мъчно ми е

 

 

„Мъчно ми е за България. Не успях да я представя на финал. Въобще не мога да повярвам. Мисля, че сънувам, че не казаха: „България”. Дадох всичко от себе си, изпяхме песента с много любов”, призна Софи Маринова.

 

 

„Роклята ми е от Тони Йорданова. Сменихме я, защото исках да съм различна. Доволна съм. Бони фризьорът се постара, Жорко Гримьорко и той. Догодина пак ще се явявам. Искам пак да бъда на тази сцена”, коментира ромката минути след отпадането си.

 

 

Гласувайте в анкетата ни по-долу!

 

 

Стела Йорданова

 

 

Споделяне в социалните мрежи
HotArena

HotArena

Интернет таблоид за клюки, скандали и светски новини. Отразяване на жълти новини, интриги, светски партита и събития.

Facebook коментари

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Най-четени

Най-коментирани

Приятели

Последвайте ни и във Facebook

Не изпускайте най-новите горещи новини и скандали от света на хайлайфа във фийда си